Ahojte, stratila som hlas a tak ma zaujíma, čo vám pomohlo a ako rýchlo sa vám hlas vrátil. Ďakujem.
kalciovy sirup,asi na treti den som uz bola ok
Jani vitaj v klube aj moj muz nema hlas. Drzim palce nech cim skor prejde.
pit kalciove injekcie, 1 denne a cmulat panthenol 3xdenne. uz za den je poculena zmena, "nabehne" zvuk 😀 ale hlasivky treba vyliecit, aspon 5 dni dodrzat tento postup, inak budes o chvilu tam kde si bola. skore uzdravenie prajem 😉
Pitie kalciovych injekcii.
kloktať šumivé kalcium alebo šumivý acylpirín, potom polknúť
Akurát upozorním na najčastejšiu chybu pri strate hlasu - NEŠEPKAŤ! Vtedy sa hlasivky namáhajú ešte viac, treba naozaj hlasový kľud. Mne pomohli bylinky (šalvia, repík) a mala som homeopatiká na cmúľanie.
Kalcium. Najlepsie inekcie, ale zabera aj sumivy.
Panthenol tabety.
Mne pomohol homeovox a calcium. Mávam to vždy na jar. Keď je moc zle calcium injekcie sú výborné.
piť kalciové injekcie ale lepšie zaberá kalcium do žily, no a samozrejme hlasový kľud 🙂
Písať na papier a nerozprávať 🙂
kalciove injekcie, pila som ich, zabrali hned
kalcium je dolezite pri takomto probleme 🙂
Kolega si nevedel vynachváliť čaj z cesnaku medvedieho...
kalciovy sirup 😉
ajja som práve už asi 4tý deň bez hlasu....dávam si Homeovox, kalciovy sirup som teraz vymenila za ciste kalcium (v injekciach som kupila,ale ja ich pijem), teple caje, ..a lepsi sa to ;)
kalciove injekcie, ale staci ich pit... 🙂 a tiez calcium chloratum a Homeovox
kalcium sirup aj ked mne je z neho mega zle pomaha najlepsie....
ja casto stracam hlas a najviac mi pomaha prevarene pivo s medom. Nepit horuce, musi to byt teple aby sa neobrailli este viac hlasivky, ale nesmie to byt ani studene lebo to zas nepomaha. Je to horke, ale med tu chut trosku vylepsi. Davam si aj kalcium, ale toto zabera rychlejsie 😉 Drzim palce
Prosím vás nemáte tu niekto skúsenosti s nejakým zákrokom v Bojniciach nemocnici na ORL oddelení mam tam ísť na operáciu hlasivky a nemám tam z tej nemocnice dobrý pocit diky vám
kalcium, najlepšie injekcie