Prosim vas viete mi poradiť čo vam pomohlo na zavrate?zavrate mam snad už 10rokov nič mi nepomaha mam všetky možne vyšetrenia očne,ušne ,magneticku,ct,eeg akurat tam mi zistili že mam v mozgu epilepticke vyboje beriem psychiatricke lieky ani tie mi nepomahaju aj chrbticu mam vyšetrenu a tiež v poriadku mam take silne zavrate spojene so silnymi bolesťami hlavi keď ma chytia silne zavrate nie som schopna mať hore hlavu musim ju mať sklonenu a niekedy aj zvraciavam som už zufala,nepracujem som na invalidnom dochodku pracu by som ani nezvladla
@nikolca ja keď cítim, že začína závrat, už si dám, a stane sa, že ten závrat neprejde až do toho strašného stavu so zvracaním, keď mám už silný závrat, beriem 1-2tbl opakovane počas dna, kým sa neulavi, brala som aj zopár dní po sebe, kým sa upokojilo. Uvidíš či pomôže (niekedy treba aj 2tablety a opakovane, píšu v letáku) . Dlhodobo si myslím, že je možné užívať, v prívalovom letáku pri menierovej chorobe píšu max.8tbl. denne, ale ono to väčšinou pomôže a utíši a potom netreba stále, beriem ho ako pomoc v núdzi. Jediné čo z tých liekov pomáha. držím palce, nech pomôže.❤️.❤️
@nikolca Je mi ľúto, že takto trpíš. To zvracanie je bežné pri bolesti a závratoch. Nemohol by ti to robiť tlak? Prípadne, že či máš dostatok horčíka. Môžeš aj magnezko šumivé skúsiť.