Co vam pomohlo na problemy s krcnou chrbticou okrem liekov? Napr. Zacali ste spavat na anatomickom vankusi z pamatovej peny, a pod? Dakujem.
@henka80 este nikomu na problemy s krcnou chrbticou lieky nepomohli... to, ze za chvilu citis lepsie, lebo odide bolest, nie je ziadna vyhra. Ako sa pise vyssie, jedine pravidelne cvicenie a obcas masaz
@henka80 presne tak. kasli na lieky, zacni cvicit, obcas masaz. treba pravidelnost a vytrvalost a uvidis, ze sa to zlepsi.
masáž a teplý šál.
Pravidelné plávanie, masáž a cviky na chrbticu.
@henka80 cvicenie.. dost mi pomaha cvicenie s takym cechom - vaclav vocasek. Podla cinskeho ucenia, je to fakt ucinne, ma viac cviceni zameranych podla typu problemu.. len som cadto leniva a vyhovaram sa, ze nemam cas..ale ..ked to cvicievam, je mi o dost lepsie. Su to parminutove cviky, do 10 minut max... Takze zvyknem 2-4 typy odcvicit, daktore maju 5, ine 7, ci 8 minut..
Mne pomohol anatomicky vankus Paris od materasso, predtym som spavala na klasickej hlavnici to bol des, vstavala som rano s bolestami krku, potom som si kupila tento anatomicky tvarovany a ziadne bolesti nemam, no prve noci som si musela nan trosku zvyknut no je to super vec
Rehabilitácie, biolampa, elektroliečba, správne držanie tela, viac pohybu - ak máš sedavé zamestnanie tak aspoň každý večer strečing na pol hodinku
@henka80 Ahoj ja som s tym bojovala dlho , , mne pomohlo cvicenie zacalo to najprv doma len tak na zemi podla youtube ,,,,neskor som zacala aj behat bud rano alebo vecer podla toho ako pracujem ,,,jedine pohyb a cviky ti pomozu ziadne rehabka je to blbost inac dolezite je aj ako spavas
Pomohol mi pilates, ale musim mat aj vhodny vankus, inak mam tendenciu zobudit sa so zablokovanou a stuhnutou sijou. Ale riesenim u mna bolo pravidelne cvicit.
@henka80 cvičenie a masaz