Čo vám pomohlo na opuch nôh?

22. jan 2023

Som 30tt a začali mi opúchať nohy. Čo vám pomohlo? Je to nebezpečné?

amonet
22. jan 2023

porod😅

asdfka
22. jan 2023

Mne puchnu asi od 24tt , teraz som v 29. Ale puchnu mi iba ked som v praci a vela chodim. Ked pridem domov vylozim ich a uz nerobim nic. 😂potom same pekne odpuchnu.

surama
22. jan 2023

Uplne prestat solit. Ja som mala len trochu opuchnute a moj lekar mi hned povedat, ze uplne vylucit sol. Nezda sa, ale da sa na to zvyknut.

autor
22. jan 2023

A nieje to niečo nebezpečné?

mariaveronikag
22. jan 2023

pokiaľ chodíš a keď sedíš, ležíš, máš vyvýšené nohy, tak to nebezpečné nie je. Pomáhajú veľmi kompresívne pančuchy, či už pod alebo nad kolená.
Nebezpečné sa to môže stať, ak by si väčšinu dňa stála a následne mohla mať trombózu - vtedy treba lieky/injekcie na zriedenie krvi. Ale opuch je v tehotenstve bežný, neboj sa

kacena4
22. jan 2023

ahojko opuchanie je nebezpecne, neviem ako velmi opuchas ale mal by to vediet gynekolog. spravi vysetrenie skontroluje tlak ak nemas zvyseny myslim ze nad 140 je vela tak ta hude sledovat popr. lieky sby neprislo k predcasnemu porodu. drzte sa

autor
22. jan 2023

@kacena4 neopuchajú mi zas až tak strašne ale vidno že sú väčšie.. A priznám sa, jedla som aj chipsy večer aj hranolky :/ možno kvôli soli som taká zaliata bola.