Dobrý deň ,chcela by som sa opýtať čo Vám pomohlo na kútiky na ústach .
Beriem aj bekomplex ale nepomáha mastim si ale na oboch ústach stále mám tie kútiky
Hocičo tiež nemôžem pretože som tehotná viete niečo odporučiť ?
Ďakujem krásne za rady ❤️
Potierať s betadine
Mne tiez nic nepomahalo, nakoniec to malo suvis s anemiou, akonahle som mala dobre hodnoty, kutiky zmizli. Skus si dat vysetrit krvny obraz, prave v tehotenstve byva casto problem s nedostatkom zeleza
@bebebi súhlas, mala som dlho kutiky v tehotenstve, potom som bola hospitalizovaná kvôli inej veci a zistili málo železa, dávali mi aj krv a pekne do konca hospitalizácie sa mi zahojili . Určite krvný obraz a brať železo.
@anicka2626 bcko, dcko, kalciova masť
ja som tiez mala ako tehotna, davala som si bkomplex (taky ten najzakladnejsi) a potierala s propolisovou tinkturou. mne to pomohlo celkom. akoze neodstranilo to pricinu, ale kutik relativne rychlo zmizol.
dostala som injekciu B12, to je najúčinnejšie, do pár dní boli kútiky preč...ale to bolo pred 20 rokmi, neviem ako teraz
Bkomplex a natrieť canestenom
@anicka2626 vysetrit krv, dávať pozor na hygienu pohárov a lyžičiek a priamo pyridoxin nie bekomplex....
@anicka2626 pytiol. Neviem presne, kde ma byt ake iy. Ale za mna 100%. Pouzivam od puberty, to je uz 30 rokov.
fungicidna mast
Herbadent, propolis, vyšetriť krv.
@anicka2626 to môže byť pleseň či mykóza pomáha mi fucidin
Otehotniet, dovtedy kazdu jar som mala
Ďakujem krásne ,posledny rok strašne mám tie kútiky
Preto som brala stále bekomplex ale teraz čo som otehotnela ani ten bekomplex nepomáha 🤦
Pôjdem si dať vyšetriť krv a k obvodnej a uvidíme
Lebo je to strašné aj na pohľad aj premna pocitovo
@anicka2626 framykoin, ale ten je na predpis