Ahojte, čo Vám pomohlo na kašeľ? Už tretí týždeň kašlem, ešte k tomu aj sople a upchaty nos. Beriem bronchipret, calcium, vitamíny, cibulovy sirup striekam olynth, morskú vodu. No mám pocit že veľmi pomaly to zaberá. U Dr dýchanie čisté, crp minimálne. Na atb to nie je. Ďakujem za rady.
Robitusin
Úplne všetko vysadiť.
@nuklia môže byť aj to, skúsim brať aj zodac a uvidím. Ten kašeľ je stále vlhký a produktívny.
Vlhký kašeľ netlmiť, podporiť vykašliavanie, veľa tekutín, ideálne vlažný čaj, z liekov Bromhexin kvapky.
@svetlonos Chápem, ale tiež nie je riešenie 3 týždne niečo brať...ja viem len podľa toho, že dcéra bola chorá a absolútne nič nepomáhalo, na atb to nebolo a lekárka vravela všetko vysadiť, vysadili sme, a do 4 dní bola OK...ale tak áno, záleži od veľa faktorov, ale kľudne na pár dní vysadiť všetko môže...
Ja som asi 3 týždne kašľala, už hotová som z toho bola a z krvi mi vyšiel čierny kašeľ… Vraj je to teraz dosť rozšírené. Nehovorím, že je to váš prípad, ale teda ja mám takúto skúsenosť.
Zalezi aky je to typ kasla. Ci stale suchy, drazdivy alebo vlhky... A nemoze to byt napr. alergia?