Čo vám pomohlo na kašeľ?

16. sep 2024

Ahojte, čo Vám pomohlo na kašeľ? Už tretí týždeň kašlem, ešte k tomu aj sople a upchaty nos. Beriem bronchipret, calcium, vitamíny, cibulovy sirup striekam olynth, morskú vodu. No mám pocit že veľmi pomaly to zaberá. U Dr dýchanie čisté, crp minimálne. Na atb to nie je. Ďakujem za rady.

nuklia
16. sep 2024

Zalezi aky je to typ kasla. Ci stale suchy, drazdivy alebo vlhky... A nemoze to byt napr. alergia?

janculikpotocka
16. sep 2024

Robitusin

earlgrey
16. sep 2024

Úplne všetko vysadiť.

autor
16. sep 2024

@nuklia môže byť aj to, skúsim brať aj zodac a uvidím. Ten kašeľ je stále vlhký a produktívny.

patka06
16. sep 2024

Vlhký kašeľ netlmiť, podporiť vykašliavanie, veľa tekutín, ideálne vlažný čaj, z liekov Bromhexin kvapky.

svetlonos
16. sep 2024

@earlgrey
hmmmm ... ja som k tomu Álp tehotna bola donutena nebrať nič suce- trvalo mi 3 mesiace zbaviť sa brutálneho kašľa. Nemyslím, že je to super nápad. Keď mi dr konečne dala atb, za 4 dní som mala pokoj.

earlgrey
16. sep 2024

@svetlonos Chápem, ale tiež nie je riešenie 3 týždne niečo brať...ja viem len podľa toho, že dcéra bola chorá a absolútne nič nepomáhalo, na atb to nebolo a lekárka vravela všetko vysadiť, vysadili sme, a do 4 dní bola OK...ale tak áno, záleži od veľa faktorov, ale kľudne na pár dní vysadiť všetko môže...

janapeterjana
16. sep 2024

Ja som asi 3 týždne kašľala, už hotová som z toho bola a z krvi mi vyšiel čierny kašeľ… Vraj je to teraz dosť rozšírené. Nehovorím, že je to váš prípad, ale teda ja mám takúto skúsenosť.