Ahojte čo Vám pomohlo na herpes ?
@danielkarebjakova konske dávky b komplex, čiže tri tbl ráno,tri na obed a tri na večer a na druhý deň opäť a zubnou pastou herpes potrieť
@danielkarebjakova a ja si davam na herpes cajovnikovy olej, hned od zaciatku a nestihne sa mi ani vriedok spravit. Min 3x za den. Za mna je toto top, skusala som.pastu, cesnak, ...
@danielkarebjakova jedine alpa
U mna jedine B komplex. Mala som obdobie kedy som mala herpesy kazdy mesiac..vyvolaval ho stres, únava...ked uz som citila ze "vylieza" tak som si nátierala miesto cajovnikovym olejom 👍
@danielkarebjakova len podporit imunitu a ja pouzivam bud masticku zovirax alebo tie naplaste
@danielkarebjakova Mne sa osvedčil B komplex a hneď na začiatku potierat herpes domácou nech sa vysuší. Keď je veľmi zle tak herpesin tabletky
@danielkarebjakova v tehotenstve som mala veľmi často herpes, občasným pitím čaju z medovky sa mi úplne zamedzil výskyt herpesu. A mimo tehotenstva som užíva propolis. Tiež sa mi predstav vyhadzovať úplne herpes.
Acyclovir krém
Herpes to je najotravnejší príznak pri zníženej imunite, teda aspoň u mňa sa to takto prejavilo. skúsila by som niečo na podporu imunity napríklad Wobecare enzym - ten je vraj podobný účinkami ako Wobenzym a vlastne je aj od toho istého výrobcu
@danielkarebjakova čaj z medovky