Ahojte,pocitujem velku unavu dlhodobo,je nieco,co vam pomohlo prosim? Krvny obraz mam OK,aj mala 2,5r. dcerka uz v noci lepsie spava,takze by som mala byt oddychnuta. Ale nie som,niekedy mam pocit,ze ma vonku zvali na zem. Tlak mam ok. Davam si vitaminy D,C,Mg,melasu. Dakujem za radu.
@miroslavaa31 Mne pomohlo železo, ale zase som mala nižšie hodnoty v KO.
@miroslavaa31 skúste si skontrolovať železo, záleží ako dlho spíte.. Príliš dlho je zle, príliš krátko je zle.
Mne železo chýbalo, keď som mala takéto problémy. A musím spať 7 hodín, keď spím viacej tak som unavená celý deň a by som sa len povaľovala.
@miroslavaa31 šport, cvičenie a z prírodných doplnkov cordyceps, ženšeň, rozchodnica ružová, B complex, vitamín D
@rene007 Ten zensen rozmyslam uzivat,mate s nejakym konkretnym skusenost? Dakujem
@miroslavaa31 ja som skúšal ženšeň pravý vo forme kapsúl a sypaný čaj ženšeň sibírsky, nejaky zásadny rozdiel som tam nevidel
S manželkou ideme na infúzie vitamínu C. Sme po covidovi, z okolia máme na túto kúru kladné referencie. Síce je to drahé, ale keď to má pomôcť tak ideme do toho.
@jana7843k dakujem pekne
@miroslavaa31 Ja som si vsimla ze ked som uzivala pelove zrno tak som vobec nebola unavena. Skuste.