Ahojte, čo vám pomohlo na dlhodobú bolesť v oblasti krku a ramien?
RTG, akupunktúra a chiropraktik...
Ale potom treba začať cvičiť, inak sa to vráti.
flector
A u akého doktora ste boli? Neurológa?
Ja som bola u chiropraktika, napravil mi vyskočený stavec a povedal, že bolesť prejde. Ale nevidím zlepšenie. Neviem, či mám skúsiť iného....
Treba najskôr zistiť fyzickú príčinu bolesti, kvôli úľave od akútnej bolesti. Ja som bola ortopéd+rehabilitácie. Po prvotnej úľave nájsť psychosomatickú príčinu bolesti. Mne pomohla homeopatia, rôzne techniky na osobný rozvoj atď. Bez pochopenia koreňa problému, nevyliečiš fyzické telo, iba utlmíš príznaky.
Obvodný lekár mi dal výmenný lístok na traumatológiu, oni ma poslali na rtg, dali mi golier (aby som krku odľahčila) a do správy odporúčanie na rehabilitácie. Nakoľko mi ale na rehabilitáciách ponúkli termín vstupného vyšetrenia až o 3 týždne, tak som zavolala súkromníkovi (neurologická ambulancia s akupunktúrou), ktorý ma zobral v ten deň - ukázala som mu snímky (počas vyšetrenia som si vypýtala a poslali mi ich aj na mail), napichal mi akupunktúrne ihly a následne ma ponaprával.
Ja som to mala akútne zhoršené poúrazovým stavom a odmietla som trpieť dlhšie ako bolo nevyhnutné. Obyčajný neurológ ma napraviť nevedel a ani na rehabilitáciách to nerobia.
Od bolesti mi pomohol Cetalgen, ale ked ma to drzalo dlho, ze som bez tabletky uz nevedela ani fungovat, tak som bola u lekara a napokon problem bola chrbtica. Takze cvicenie, rehabky a tak postupne sa to dalo dokopy.
@janettdamian mozes poradit homeopata?
@danka123 robili sme online konzultácie, a je to homeopatka tu z MK skupina-homeopatia pre celú rodinu
@janettdamian konkretne by to poradiť neslo? Ďakujem
@danka123 nerozumiem čo konkrétne poradiť? Ja nie som homeopat, ale lucylka (neviem presne nick) je certifikovaný homeopat v tej skupine ako som napísala
vobec nic 😀 tebe napriklad cvicenie nepomohlo? najprv mi dva mesiace radili to, vraj to mam na 1000% z pocitaca, totalne si boli isti. a potom sa prislo na to, ze to je uplne z niecoho ineho, mam boreliozu. krk ma boli neustale. uz je to lepsie, ale stale to citim niekedy velmi intenzivne.