Čo vám pomohlo na celulitídu?

7. jún 2023

Ahojte, prosím co vam pomaha na celulitidu? Ano jasne, cvičenie, strava atď... Je niečo v DM? Krémy? Nejake masážne pomôcky? Nieco co kúpim aj v obyčajnej drogérke hneď bez objednávania? Chcem si robiť masáž tela v sprche 🙂 vďaka

stanik_67
7. jún 2023

ja sa priznam, poskusala som uz kadejake kremy, peelingy, pripravky od vymyslu sveta, ale nic sa v mojom pripade nezmenilo.

autor
7. jún 2023

Nehľadám Zázračny krem ze s natriem a bude po nej🙂 ale chcem sa v sprche masírovať a nejaky fajn krem, alebo olej by bol fajn

abdn16
7. jún 2023

Nic. Cvicim, beham, pouzivala som Nivea gel aj olej. Maderoterapia mi nepomohla - teda aspon podla mna. V salone trvdili, ze sa to zlepsilo. Mne sa to zda uplne rovnake podla fotiek.

jj298
7. jún 2023

Skus bahna pripdne sa objednat na lymfodrenaz

magic08
7. jún 2023

ked sa chces len masirovat, kup si cokolvek v drogerii urcene na celulitidu a masiruj sa.

evulincula
7. jún 2023

@magic08 Cokolvek si kupi, bude to zarucene ucinne 😀 Vsak na to su presne urcene pripravky, ktore podporuju eliminaciu celulitidy. Nieco na to proste fungovat musi, som si ista 😀

magic08
7. jún 2023

@evulincula celulitida je v prvom rade o strave a pohybe, odvodnit organizmus a cvicit cviky na spevnenie svalstva. Mazať sa mozes s hocicím, aj s jedlym olejom. A dalsia vec, uz ked ide konkretne o pripravky urcene na celulitu, to co sadne a pomoze mne, nemusi tebe. Takze len skusat a mazat 😀

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauriik
7. jún 2023

Ja to masirujem takymi silikonovymi baňkami a ma to efekt aj ked to ide pomaly. Namažem kremom a masirujem. Akurat to teda dost boli.

nabucho
25. aug 2024

Začala som používať bahenné zábaly Guam ba ťažkú celulitídu, a mám dojem, len po druhom aplikovaní zábalu, že je celulitída oveľa menej viditeľná! Ozvem s s recenziu po dokončení celej anticelulitídovej kúry!

magic08
26. aug 2024

@nabucho super by bolo aj foto pred a po. Kolegyna ma tieto zabaly a vraj ucinok moc nevidi

simca06022011
26. aug 2024

aj samostatna masaz a striedave sprchy studena, tepla ti pomozu.. nic extra netreba... ale teda su aj kremy :D