Ahojte, prosím co vam pomaha na celulitidu? Ano jasne, cvičenie, strava atď... Je niečo v DM? Krémy? Nejake masážne pomôcky? Nieco co kúpim aj v obyčajnej drogérke hneď bez objednávania? Chcem si robiť masáž tela v sprche 🙂 vďaka
Nehľadám Zázračny krem ze s natriem a bude po nej🙂 ale chcem sa v sprche masírovať a nejaky fajn krem, alebo olej by bol fajn
Nic. Cvicim, beham, pouzivala som Nivea gel aj olej. Maderoterapia mi nepomohla - teda aspon podla mna. V salone trvdili, ze sa to zlepsilo. Mne sa to zda uplne rovnake podla fotiek.
Skus bahna pripdne sa objednat na lymfodrenaz
ked sa chces len masirovat, kup si cokolvek v drogerii urcene na celulitidu a masiruj sa.
@magic08 Cokolvek si kupi, bude to zarucene ucinne 😀 Vsak na to su presne urcene pripravky, ktore podporuju eliminaciu celulitidy. Nieco na to proste fungovat musi, som si ista 😀
@evulincula celulitida je v prvom rade o strave a pohybe, odvodnit organizmus a cvicit cviky na spevnenie svalstva. Mazať sa mozes s hocicím, aj s jedlym olejom. A dalsia vec, uz ked ide konkretne o pripravky urcene na celulitu, to co sadne a pomoze mne, nemusi tebe. Takze len skusat a mazat 😀
Ja to masirujem takymi silikonovymi baňkami a ma to efekt aj ked to ide pomaly. Namažem kremom a masirujem. Akurat to teda dost boli.
Začala som používať bahenné zábaly Guam ba ťažkú celulitídu, a mám dojem, len po druhom aplikovaní zábalu, že je celulitída oveľa menej viditeľná! Ozvem s s recenziu po dokončení celej anticelulitídovej kúry!
aj samostatna masaz a striedave sprchy studena, tepla ti pomozu.. nic extra netreba... ale teda su aj kremy :D
ja sa priznam, poskusala som uz kadejake kremy, peelingy, pripravky od vymyslu sveta, ale nic sa v mojom pripade nezmenilo.