Co vam pomohlo na bolest chrbtice? Okrem farmaceutík. Mam 34 rokov, dve male deti a pravdepodobne z nich ma boli chrbtica a hlavne križe. Dakujem
@kortinka presne tieto cviky, https://prezeny.eshopeiffel.sk/video-rusky-chir...
odstranit pricinu bolesti
Sm cvicenie a masaze
@kortinka navsteva fyzioterapeuta ktory spravil RTG, zistil kde je problem a na zaklade toho fyzioterapie. Potom uz len pokracovanie v predpisanych cviceniach a kontroly. Mna bolel chrbat z bedroveho klbu, teba moze boliet z krcnej chrbtice. Takze ked ti ja napisem, co cvicim, tak ti to bude k nicomu. Mozes si este viac ublizit 🤷♀️
Cvicit 3x tyzdenne a psychicky sa dat dokopy.
Popravde najviac mi pomohlo ked deti vyrastli... a potom som zacala aj cvicit, uz som na to mala cas 😀 takze mozno aj cvicenie.
Zienky, dakujem za rady, urcite nejednu vyskusam 😊
novy matrac 😉
@jonnie podla coho viem zistit,aky matrac je pre mna vyhovujuci?
Hlavne navštívi odborníka ktorý zisti z čoho tu bolest máš. Pretože na každú príčinu sú iné cviky. A keď budeš cvičiť nesprávne mozes si viac ublížiť ako pomôcť. A to hovorím u vlastnej skúsenosti
@alenka2101 Ja neviem ako kto...ja potrebujem tvdy matrac...kupila som extra tvrdy ...2 tyzdne som si aj ja zvykala...no teraz vau...ale tak mozno tebe vyhovuje ine...najlepsie v obchode vyskusat. Mam Hard do 180 kg. Pre mna super...inemu mozno akoby spal na podlahe 🤣
@jonnie no tak ja neviem posudit za tu chvilku v obchode ci mi dany matrac vyhovuje 😊vraj ked spavam na chrbte a na boku,mala by som mat matrac maksi
zacat cvicit ,,,, joga, pilates alebo ak je cas posilovna ... spravne drxanie tela etc .. a dobra kvalitna madrac