Ahojte 🙂 čo vám pomohlo na akné? Ja mám 21 a akné na chrbte a postupne sa to rozšírilo aj na stehná, stále to isté dookola 🙂 vyskúšala som už veľa liekov a nič nepomohlo. Prosím poraďte mi hoci aj babské recepty 🙂 hocičo,čo vám pomohlo 🙂 ďakujem 🙂
Obe moje dcéry brali curacne, zabralo super. Predpisuje to kozny lekar, berie sa minimalne polroka
Áno curacne. Syn mal silné akné, bral ho rok a teraz má peknú pleť.
čo si mám predstaviť pod- vyskúšala som veľa liekov? mastičky z lekárne? treba isť k lekárovi, na krv, vylúčiť zápal, intolerancie,
babské recepty sú na jeden dva pupienky a nie na také rozsiahle akné po puberte
dnes už sú učinné lieky´( aj keď kontroverzné), prelieč sa čím skor, kým budeš plánovať dieťa
balicek anti akne znacka happyskin obsahuje krem na tvar, mydlo ktore si nanesies na tvar a nechas posobit 15-20 minut potom zmyjes a vodicka ardent s ktorou si precistis plet da sa pouzivat aj ako odlicovac 🙂 kupis to na ich webovej stranke happyskin sk
Ak mozem poradit, ja osobne som mala skoro presne ten isty problem, nic nezaberalo a nakoniec mi kozna poradila pouzit dermaroller, pouziva sa to tak, ze si po naneseni pilingu, kremu proste nejakeho pripravku na plet masirujes 2-3 min postihnute miesto dermarollerom. Mne osobne to naozaj pomohlo, sestra to pouziva proti celulitide, ja na akne aj jazvy po akne.. ja konkretne mam tento dermaroller https://www.margaretkashop.sk/Kozmeticke-derma-valceky-c19_358_4.htm nieje drahy a drzi mi uz dost dlho, takze skus, toto by ti malo pomoct urcite
Super je aloe vera so žihľavou. Prečisti telo a akné sa upraví. Keď tak ešte natierať z aloe alebo so sprejom prvej pomoci. ˇAk by ste chceli viac info, píšte
Mňa do 36 liečili na akné - mala som hlavne na lícach a krku- až mi liečiteľka zistila a potom aj testy potvrdili alergiu na kravske mlieko ... moja 16 r.dcera to tiež skúsila bez mlieka a veru sa jej chrbát pekné čistí a nerobia sa jej ďalšie...takže kľudne to môže byť aj u teba niečo podobné....Skús alergologicke