Ahojte prosím vás čo vám pomáha na záhu? Neviem sa jej zbaviť už týždeň a pred tým my pomahali lieky atď teraz nič je fakt silná
Soda bikarbona.
@anabel2341 neverila som, ale mlieko. Čerstvé plnotučné, studené
@anabel2341 umeocot
@anabel2341 baby nič s toho nepomáha používam aj bystrinku atď myslím že zajdem s tým doktorovi zajtra
Najprv pomáhala sóda bikarbona,lieky,bystrinka no všetko a tento týždeň je to ako za trest skúsim diétu a zistím čo my to spôsobuje je to hrozné
@anabel2341 aj Fatru som skúšala
@anabel2341 k lekarovi kyselina Ti moze poskodit zaludok, pazerak.Ak to je dlhodobe urcite gastro
@anabel2341 aj tu bielu co je silnejšia? Tak potom upraviť stravu a obmedziť potraviny ktoré ti to sposobuju
@aurorastone dávam si pozor čo jem len je pravda že som ako si prizabudla nato všetko a spustila sa vo veľkom ale zajtra idem na dietu a musím zistiť s čoho to je ďakujem vám všetkým za rady
@anabel2341 Vlastnú skúsenosť nemám, ale vraj sú na to dobré lúpané mandle. Treba ich rozhrýzť až na kašu.
@anabel2341 podávanie liekov/domácich prostriedkov na potlačenie kyseliny je len dočasné a nemá trvalý efekt. Ak máš neobvykle často pálenie môže ísť napríklad o poškodenie zvierača pažeráku alebo niečo iné. V každom prípade navštíviť dr.nech ťa pošle na gastro vyšetrenie - tam určia diagnózu. Dovtedy odporúčam diétny režim ako pri GER.
Skús čaj z rebríčka (myšieho chvosta).
@anabel2341 sodove tablety, nič ine mi nepomáha, to mám zo záhou dlhodobé problémy
Chod k lekarovi pre Omeprasole tabletky
@anabel2341 Skús si kúpiť Fatru. Tá by ti mala pomocť.
@bloger ved píše ze fatru skusala
Mne pomáha Rennie...
nastruhany surovy zeler
@anabel2341 Fatra, ale hlavne som prestala jest papriku, čokoládu, kávu a podobné veci co prekysluju organizmus
@aurorastone pardon nečítal som všetko
@anabel2341
Do pohára vody asi 2 cl jablcneho octu.
@anabel2341 anacid
@anabel2341 Môjmu mužovi pomôže len obyčajná sóda. A to už skúšal všetko možné.