Ahojte. Prosím vás ako hľadám tak hľadám.... Ale založila som aj tak túto diskusiu... Poraďte prosím o vám pomáha na úzkosť zaujímajú ma vaše skúsenosti .... Niekedy až obrovskú úzkosť ... Okrem magne b6. Guajacuran..... Ďakujem.
Ja (aj moja mama) mám dobrú skúsenosť s Persen forte aj Anxiolan (jedno alebo druhé)
Určite sa odporuca magnezium + B vitamin, ale ucinnejsie su zvlast.. ja som uzivala Magnerot + B complex forte
Ashwagandha tablety
@evelka81
@missviolet maté osobnú skúsenosť? Zaujalo ma to....len som nasla na nete strašne vela druhov a predajcov...
niekedy nič nepomôže ....žiadny produkt z lekárne a zaučinkuje len liek od lekára....Obvodný ti môže predpísať Neurol a pod., popr. psychiater antideporesíva.
U psychologa sa môžeš naučiť cvičenia ktorými sa dajú zvládať tieto stavy...
@suzitok ano mam. Mala som uplne sialeny kortizol, teda stresovy hormon, ja som velky streser, v praci mam obrovsky tlak, v kuse zachvaty uzkosti... endokrinologicka ze mi pomoze len ,zit stastne,.. ze dik. 2 mesiace na ashwagandhe 500mg a kortizol mam v norme 🙂
@missviolet prosim ako ste znizila kortizol?? Ja uzivam euthyrox na stitnu a mam vysoky kortizol a uzkosti😒
@missviolet ahoj j,prosím ťa kedy si užívala tú aschvagandu, ráno či večer? stačí jeden krát denne? ďakujem
Ahoj skus pocitat o aswagande