Čo vám pomáha na úzkosť a upokojenie ?

selene12
12. jan 2020

Ahojte. Prosím vás ako hľadám tak hľadám.... Ale založila som aj tak túto diskusiu... Poraďte prosím o vám pomáha na úzkosť zaujímajú ma vaše skúsenosti .... Niekedy až obrovskú úzkosť ... Okrem magne b6. Guajacuran..... Ďakujem.

evelka81
12. jan 2020

Ahoj skus pocitat o aswagande

alienkami
12. jan 2020

Ja (aj moja mama) mám dobrú skúsenosť s Persen forte aj Anxiolan (jedno alebo druhé)

suzitok
12. jan 2020

Určite sa odporuca magnezium + B vitamin, ale ucinnejsie su zvlast.. ja som uzivala Magnerot + B complex forte

missviolet
12. jan 2020

Ashwagandha tablety

suzitok
12. jan 2020

@evelka81
@missviolet maté osobnú skúsenosť? Zaujalo ma to....len som nasla na nete strašne vela druhov a predajcov...

k1k1na
12. jan 2020

@selene12 aj thiamin je super

deti95060810
13. jan 2020

niekedy nič nepomôže ....žiadny produkt z lekárne a zaučinkuje len liek od lekára....Obvodný ti môže predpísať Neurol a pod., popr. psychiater antideporesíva.
U psychologa sa môžeš naučiť cvičenia ktorými sa dajú zvládať tieto stavy...

missviolet
13. jan 2020

@suzitok ano mam. Mala som uplne sialeny kortizol, teda stresovy hormon, ja som velky streser, v praci mam obrovsky tlak, v kuse zachvaty uzkosti... endokrinologicka ze mi pomoze len ,zit stastne,.. ze dik. 2 mesiace na ashwagandhe 500mg a kortizol mam v norme 🙂

flakulka
18. okt 2020

@missviolet prosim ako ste znizila kortizol?? Ja uzivam euthyrox na stitnu a mam vysoky kortizol a uzkosti😒

evelka81
18. okt 2020

@flakulka anoj skus aswagandu je na psychicku pohodu aj dobry spanok

cernica75
21. sep 2022

@missviolet ahoj j,prosím ťa kedy si užívala tú aschvagandu, ráno či večer? stačí jeden krát denne? ďakujem

csincsi89
4. dec 2022

@alienkami
@alienkami nevyvolava alergie?

alienkami
4. dec 2022

@csincsi89 neviem o tom, žeby s tým niekto mal problém