Čo vám pomáha na rýchle zaspávanie?

15. nov 2023

Dakujem za kazdu radu.
Stava sa mi ze hoci som mala tazsi den, ked si lahnem do psotele necitim unavu, a nemozem zaspat :(
Poznate to ? Co Vam pomoze ? Dakujem.

13uzivatelka11
15. nov 2023

Melatonin si skúšala?

podhor33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podhor33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
15. nov 2023

magnézium + melatonín 5 mg... do pol hodiny zaspíš.
otázka je na ako dlho. 😉

alexandra383
15. nov 2023

Melatonin 5mg. Niekedy aj dva 🫣

podhor33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
15. nov 2023

keby si bola chlap, tak sex 🙂 ... len na zeny to ucinkuje opacne vacsinou a tak o 10 minut rozmyslaju co robit, ked ten ich borec uz spokojne odfukuje vedla leziaci 🙂

viestta
15. nov 2023

@egonsk borec asi nebude taky borec, ked on drichme a zena obzera strop...

amarilka26
15. nov 2023

Mne pomaha dychove cvicenie, zabera to spolahlivo. Z melatoninu som KO dalsi den, takze sa mu oblukom vyhybam.

egonsk
15. nov 2023

@viestta ja za to nemozem, ze chlapa to uspava a zenu prebudza 🙂 stazuj sa prirode ;)

viestta
15. nov 2023

@egonsk ja zaspim ako babatko. Asi som vybrala lepsi model

slovakboy
15. nov 2023

Mne pomáhajú dychové cvičenia alebo čítanie koníka. Ale po ťažkom dni mávam problém že síce zaspim dobre ale skoro sa zobudím. Zistil som že vždy vtedy keď v robote mi ti šlo veľmi od ruky. Naopak keď v robote to robim kľudne a pomaly spím lepšie.

minka201
15. nov 2023

Nemám to odskúšané, ale vraj pomáha ľahnúť si na niekoľko minút na tvrdú podlahu. Potom sa vraj telo na pohodlnom matraci tak uvoľní, že človek rýchlo zaspí 🙂
Ja osobne oveľa rýchlejšie zaspím, keď položím obe ruky nad hlavu. Aj bábätká sa tak dobre spí 🙂

minenkak
15. nov 2023

Sex

sense
15. nov 2023

Melatonin à otvorené okno

martyzpp
15. nov 2023

Nepit kavu. Odkedy som prestala pit kavu, spanok aj zaspavanie sa vyrazne zlepsili.

vanilkovazmrzka
15. nov 2023

Mne pomaha pusit si do usi nejake hovorene slovo. Hudba mi moc nefunguje, lebo moje telo nedokaze byt nehybne pri hudbe 😃 ale akonahle pocujem hovorene slovo, do par minut spim.

majlo1234
15. nov 2023

Predstavujem si svoj vysnivany dom, izbu po izbe😅to ma uspi vzdy zarucene

dominikamacakova
15. nov 2023

Nie nepoznám to lebo keď sa mi nedá spať tak si nejdem ľahnúť do postele. Ja musím byť úplne KO aby som zaspala. Radšej spánok 4hodiny ako sa večer 4hodiny kukať do stropu. Ale nehovorím, že je to "zdravé" 🙈 Prípadne čítanie knihy pri zlom svetle ma úplne odrovná. Najlepšie úplne nudná kniha 😀

basulaak
15. nov 2023

Melatonin Dr Theiss, v spreji. Super vec aj teraz mam na nocnom stoliku. Stacia 2 streky

veselo_neveselo
15. nov 2023

Nie je na to jeden recept. Pozri starsie diskusie, nie raz sa to tu uz preberalo.

Sport, uvolnenie stresu v hlave, a vybitie fyzickych sil.
Meditacia, teply kupel, ukludnenie napatia.
Bylinky, caj, teple mlieko na navodenie ospalosti.
Vyvetrat, dobra postel, dobry vankus, obliecky - odstranit fyzicke nepohodlie.
A potom dlhodobejsie, spravit si vecerny ritual, nepit kavu/cierny/zeleny caj prilis neskoro, ziadne mobily ani tv pred spanim. Odstranit stres, nejest tazke jedla, ani prilis cukru.
Ak chrapes, ci mas apnoe tak k dr.

veselo_neveselo
15. nov 2023

A pozor na ten melatonin, ten tiez nie je uplne taky neskodny ako sa zda, tak radsej po nom nesiahat pracidelne.

podhor33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diavant
15. nov 2023

Citanie nudnej knihy. Najlepsie nejakej kde je plno mien alebo cudzich pojmov

rebrambora
16. nov 2023

Asmr videa.