Čo vám pomáha na rýchle búšenie srdca kvôli stresu? Pijem dosť vody, beriem Magne D3 Forte 2 tabletky denne a niekedy to nepomáha, 2 týždne som mala pokoj od toho a teraz znova to búšenie.
@janetinka27 Ja mám pochodené všetky vyšetrenia vrátane kardio, musela som lebo kvôli týmto stavom už raz kvôli mne prišla sanitka. Viem že to je iba stresom len nikdy sa neviem nejako ukludniť
No keď más búšenie srdca a vyšší pulz zo stresu, tak asi vieš čo máš eliminovať. Kvôli tomu sanitku nemusíš volať. Sanitka ti stres neodbúra. Keď máš doma doma persónu, ktorá ti spôsobuje stres, tak ju vyluc zo svojho života. Alebo keď Tomáš z práce tak treba zmeniť povolanie . Možno máš panické ataky, alebo úzkostnú poruchu .Nepísala si už pred pár dňami? Jedna osoba tu tiež mala stres a hystercila strašne. Vedela sa velmi rozčúliť s tiež sa čudovala, prečo má vyšší pulz.
Všetky vysetrenia nemas. Lebo psychologa a psychiatra si rozhodne ani nevidela... Nieto este navstivila, nechala si spravit anamnezu a potom riešila liecbu. A to neber ako hejt, ale ako normalnu dobru radu...
inak vyssi pulz moze suvisiet napr. s tachykardiou (ekg by ju zachytilo)
pripadne stitnou zlazou
tam je to vsetko v poriadku?
@marci77 tachykardia je vyšší pulz, to je to isté. Píše, že má stres, tak asi štítnu žľazu by som do toho nemontovala. Tam by trebalo psychológa.
@marci77 Na štítnu žľazu som objednaná, ale až v novembri. Ale nemyslím že to bude tým, ja skôr takéto stavy mávam keď niekam idem. Po čase mi to vždy prejde
@stanulienkat Nie, ja sa nerozčulujem vôbec, len mávam stres z úplne banálnych vecí. A sanitku som volala preto lebo pulz som mala 141 vkuse celú hodinu
Tak potom psycholog/psychiater. To nie je hanba.
ked mas vysoky pulz, skus pomalsie dychat a relaxovat. pri strese je vyssi pulz prirodzena reakcia tela