Ahojte baby, co robite preto, aby ste sa citili mladsie, krajsie? Ak teda vyzradite vase tajomstvo. Napriklad ja som dlho pouzivala kokosovy olej. Chodila som na tae bo. Kazdy den si dam lyzicku rybieho oleja.
Ja mam rada pre pocit byt krasna BB krem, a pre spokojnost kazde rano bylinku Schizandra cinska, pomaha chudnut a upokojuje nervovu sustavu, na fyzicku zase pohyb ako napr chodim peso kde sa da
Ked si umyjem zuby...
Slnko, more,, kvalitné krémiky.
pozrieť sa ľudí, čo sú na tom podľa môjho vkusu horšie :D
@stepanka274 a kde kupuješ tu bylinku schizandru čínsku?dakujem
@ali08 je to vyrobok spokocnosti AfraBio, pozri si ich stranku kde dodavaju, a posielaju aj na dobierku, mne u kupila mana v bratislave na grosslingovej ul
10 mesiacov som byvala bez zrkadla v dome. V zivote som sa necitila lepsie 😉
ja este napriklad kazdy den pijem zazvorovy caj. citim sa potom zdravsie. Inak to s tymi zubami je 100% pravda
Skús zrkadlo v tmavej miestnosti 😉 Raz som s kamoškou šla výťahom s veľkým zrkadlom perfektne osvetleným keď som tam pozrelo preboha hrôza! A ona mi hovorí : hrozné však? Ja sa tam radšej už nepozerám, tak sme sa mu otočili chrbtom 😀 Skús sa zamerať na najkrajšiu časť tvojho tela, ja mám napr. fakt škaredú tvár ale mám dokonalé bruško, štvorčeky na ktorých som makala boli späť hneď po pôrode a to som ani necvičila, tak si stále hovorím možno som škaredá ale koľko žien má hneď po pôrode takéto bruško? 😀
Sex. Po dobrom milovaní sa žena cíti najkrajšia. 😉
Bio Arganovy olej na vycistenu tvar rano a vecer -bio sipkovy olej.
kup si "zázrak" menom Krásna a múdra 😀 😀 😀 boze sa necudujem ze takyto produkt moze niekto tak dementne prvoplanovo vytvorit, byt reklamna agentura tak sa hambin a nezverejnujem v portfoliu 😠 By ma zaujimalo ci to aj niekto realne kupi a da im zarobit .... co priroda nenadelila tak jedine plasticky chirurg upravi
La prairie anti-aging topka! 😎
@mamulibabuli Preco rano arganovy a vecer sipkovy? A nie napr. naopak? Zo zaujimavosti, lebo ja si davam arganovy vecer
ja este obcas pijem vincentku. neviem ci to pomaha vyzerat sviezejsie ale citim sa o teochu viac fit. sipkovy olej rada vyskusam
ked ma niekto pochvali, ze vyzeram super 🙂 Vtedy sa hned citim krajsia
ja tuzim potom aby mi niekto povedal ze som schudla :D
ja vtedy, ked si zmyjem vlasy a samozrejme aj zuby umyjem 🙂
a kolko mas rokov?