Čo užívate počas menopauzy?

dasenka26
19. jún 2019

Ahojte, mám otázku, čo beriete pri menopauze, s čím máte dobrú skúsenosť (nemyslím rastlinné prípravky), ja Femoston a myslím že únava ktorú mám môže byť jedným z vedľajších príznakov.. rozmýšľam o zmene len neviem čo..viem že každá hormonálna terapia má negatíva, ďakujem 🙂

stani.m
19. jún 2019

Aho, j chcem sa informovať, ako ti diagnostikovali menopauzu? Lebo ja už 3 roky pociťujem také príznaky, ale lekár povedal, že mi nebude žiadne testy robiť, lebo on by to aj fyzicky pri vyšetrení videl a tvrdí, že nič také sa so mnou nedeje. No ja som presvedčená, že opak je pravdou. Vďaka

modrava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dasenka26
autor
19. jún 2019

@stani.m urobili mi hormonalny profil, z krvi, tam sa to ukázalo

stani.m
19. jún 2019

@dasenka26 mne ho nechce urobiť, lebo že všetky ženy chodia a chcú aby im urobil hormonálne hladiny, že či to máme teraz takú módu...

eliska13
19. jún 2019

@stani.m daj si spraviť sama ako samoplatca niekde v laboratoriu

dema4016
19. jún 2019

@eliska13 ja mám rovnaký problém, nechce mi urobiť profil, a v akom laborátoriu si to žiadať?

dasenka26
autor
19. jún 2019

@stani.m ak máš návaly, a ostatné príznaky tak nechápem prečo má s tým lekár problém

eliska13
19. jún 2019

@dema4016 nájdi si či máte vo Vašom meste laboratórium kde robia všetky odbery pošlem Ti link čo asi hľadať.Ale aj na poliklinike či v nemocnici, keď sa spýtas v labaku by Ti ho mohli spraviť
Inac, keď už by som povedala gynekologovi, že nech Ti ho spraví a zaplatíš si ho ako samoplatca, keď ma s tým problem

chinwag
19. jún 2019

@dasenka26... Ja hormóny nechcem. Užívam obyčajnú Menou tabletky Dr. MAX 1X DENNE a k tomu femibion slim proti zadržiavaniu vody. Navaly tepla mi úplne zmizli. A menštruáciu už nemám. Spolužiačka gynekologická mi robila hormonálny profil a som v menopauze. Jedine, co mi teda je, že som fakt pribrala. Z veľkosti 36 mam 38, ale vôbec sa neobmedzujem a jem kedykoľvek a čokoľvek.