Ahojte.
Ja uzivam hlavne D3+k2, rakytnik, zinok, selen, b komplex.
Na stranke zdravy svet maju rozne tinktury na imunitu, ale pan, co tam radi mi tvrdi, ze jednou tinkturou to nevyriesim, a ponuka mi rozne probiotika, lypozomalny imunuty booster, vytazok z reishi, no vsetko to stoji nie zrovna male peniaze.
Tak som sa chcela spytat, ci mate s niektorym z uvedenych vyrobkov skusenost, pripadne co uzivate vy a viete ze vam to pomaha ? Ze ste napr malokedy alebo vobec chore.
Ďakujem.
@stellarstar ake konkretne probitika prosim uzivate ? A kravske kolostrum nie je tak dobre ako kozie ?
vobec nic, pracujem v infekcnom prostredi a takme vobec chora nebyvam.
Kozie je lepšie, mom mam od dr.max, každý rok kupujem inú zn
Ja som nikdy nic nebrala, neberiem. Chora som byvala mozno tak raz za rok, ak vobec. Na zakladnej aj stednej som mala stale nula vymeskanych hodin. :D ja som do skoly vzdy musela ist. :D aj v robote vsetko ok, len od minule roka ja to naprd ako mi syn zacal chodit do skolky, tak vsetko mozne furt nam nosi :D :D :D ale zaciname inhalovat vsetci, snad pomoze.
Si chora casto ? Ak nie, staci ti cez zimne obdobie C,D, zinok, imunoglukan PRO, na crevnu floru nieco..
Ak trpis chorobami, chod k lekarke , posle ta na imunologiu a tam ti z krvi zistia ci mas imunitu oslabdnu a nasadia vhodnu liecbu. Injekcie, lieky atd..
Na imunitu užívam mom D³, K², Mg a C. Mám probiotika tie budem až keď budú mínus stupne. Za mňa naj kozie kolostrum a tibetská huba ale s tou je moc práce