Čo užívate na imunitu?

28. sep 2024

Ahojte.
Ja uzivam hlavne D3+k2, rakytnik, zinok, selen, b komplex.
Na stranke zdravy svet maju rozne tinktury na imunitu, ale pan, co tam radi mi tvrdi, ze jednou tinkturou to nevyriesim, a ponuka mi rozne probiotika, lypozomalny imunuty booster, vytazok z reishi, no vsetko to stoji nie zrovna male peniaze.
Tak som sa chcela spytat, ci mate s niektorym z uvedenych vyrobkov skusenost, pripadne co uzivate vy a viete ze vam to pomaha ? Ze ste napr malokedy alebo vobec chore.
Ďakujem.

stellarstar
28. sep 2024

Na imunitu užívam mom D³, K², Mg a C. Mám probiotika tie budem až keď budú mínus stupne. Za mňa naj kozie kolostrum a tibetská huba ale s tou je moc práce

autor
28. sep 2024

@stellarstar ake konkretne probitika prosim uzivate ? A kravske kolostrum nie je tak dobre ako kozie ?

majamat
28. sep 2024

vobec nic, pracujem v infekcnom prostredi a takme vobec chora nebyvam.

stellarstar
28. sep 2024

Kozie je lepšie, mom mam od dr.max, každý rok kupujem inú zn

x_mery_x
28. sep 2024

Ja som nikdy nic nebrala, neberiem. Chora som byvala mozno tak raz za rok, ak vobec. Na zakladnej aj stednej som mala stale nula vymeskanych hodin. :D ja som do skoly vzdy musela ist. :D aj v robote vsetko ok, len od minule roka ja to naprd ako mi syn zacal chodit do skolky, tak vsetko mozne furt nam nosi :D :D :D ale zaciname inhalovat vsetci, snad pomoze.

slava76
28. sep 2024

Si chora casto ? Ak nie, staci ti cez zimne obdobie C,D, zinok, imunoglukan PRO, na crevnu floru nieco..
Ak trpis chorobami, chod k lekarke , posle ta na imunologiu a tam ti z krvi zistia ci mas imunitu oslabdnu a nasadia vhodnu liecbu. Injekcie, lieky atd..