Čo užívate na bolestivú ovuláciu?

vishka
17. jún 2014

Baby ako zvladate bolestivu ovulaciu? Pravy vajecnik mam ako past, chladim si to. Celkovo sa zle necitim, ale mam z nej aj bolestive creva. Co nato uzivate vy? Prosim podelte sa! 🙂

mamulka211
18. jún 2014

Ibalgin

ejuska79
18. jún 2014

@vishka ja trpim vzdy tri dni, silna bolest v podburusku, raz vpravo, raz vlavo..brucho ako kamen....ale nedavam si nic, vzdy to nejak pretrpim...

angelinka13
18. jún 2014

Ja tiez posledne mesiace zistujem, ze presne v den ovulacie mam pichlavu bolest na pravej strane podbruska...kedysi som s tym bola aj za gyn., no vsetky vysledky boli ok. Je to podobna bolest, ako ked som raz mala cystu, preto som sa trochu obavla. Podarili mi, ze vraj je na "zenske veci" dobry pupalkovy lej, tak som si ho objednala ( http://www.nutrimas.sk/Pupalkovy-olej-100-250ml... )a mam pocit, ze naposledy to bolo trochu lepsie. Inac si od nich objednavam aj ine rastlinne oleje, napr. aj na pecen (bodliakovy olej). Viac som si aj upravila stravu, tak dufam, ze to pomoze. Nechcem sa napchavat tabletkami od bolesti.

jenn7
18. jún 2014

jaj aku som ja mala bolestivu ovulku pred porodom nejdem ani opisovat, niekedy mi zabrali az novalgin kvapky, na jednej strane super, vedela som kedy mozem a kedy nie 😀 , dcera sa podarila po jednom sexe v case najvacsej bolesti, na druhej strane....trpela som kazdy mesiac ako kon, zaujimave je, ze po porode citim ovulku uz len obcas

vishka
autor
18. jún 2014

@jenn7 ale to je taky masaker ze mam chut sa ist vygrcat len kvoli tomu tlaku v celom bruchu :D a lahnem si a vajko sa mi vypuci jak nejaky votrelec 🙂 ...
Je pravda ze ho mam v klude velke , ma 6x8cm a to lave presne o polovicu menej o tom ani neviem :D