Ahojte, chcela by som sa spýtať, či by mi niekto mohol poradiť, čo mám užívať pri bolesti hrdla ak dojčím bábätko?
Moc krát ďakujem 😉
odporucam homeopatika - homeovox, homeogene 😉
mozes kludne aj tantum verde pastilky aj kloktat ... alebo homeopaticke tabletky su na cmulanie tiez na hrdlo ...
Mne zas pomaha kloktanie soli. Mozno pre niekoho nechutne, ale da s avydrzat a fakt to pomaha proti infekcii.
kloktat solou 🙂 a pit matovy čaj
ja som si kupila v lekarni homeopaticky sprej, a take bylinkove cukriky...
vsetky mozne homeopaticke a bylinkove pripravky ktore v lekarni dostanes a z liekov na bolest paralen a ibalgin.najucinnejsie by mali byt kloktadla, ak ti zacina nejaka infekcia tak ju treba znicit.bud klasicka slana voda alebo tantum verde a ine kloktadla, v lekarni ich maju vela
to by zaujímalo aj mna ! s MM už 2týždne bojujeme s bolestou hrdla ,neskutočnou . MM ma za sebou aj týžden s AATB a nič, ja som na 2dni prišla aj o hlas a dnes sa mi vracia a starším syn zas dostal herpanginu. ja už fakt neviem čo nato, pcham do seba med / už asi polku velkej sedmičky flašky som pojedla,tantum verde,stopangin,aloe -sprej prvej pomoci, septofort ,čaje a novalgin od vbolesti či paralen na cmulanie ... a nič ! kto ma dbru radu, sem s nou-do IP . inač,na okne na mna kuka PNC - ant,tak neviem či si ho nedam . sice som zjedla jednu tabletu predvčerom,a prestala som že mi je nanič,ale asi si ju dam
ja som uzivala sirup Stodal (homeopaticky) a cmulala pastilky Septisan....tak vyskusaj, mozno pomoze 🙂
Septisan 🙂
otazka k veci, presne toto teraz tiez riesim. ☹ inak septisan ani homeopatika mne nepomohly.
Mne pomohol bioparox- je to pravdepodobne na lekársky predpis.
septisan, mne veľa krát pomohol