Čo urýchli rast vlasov?

ada1570
25. jan 2021

Ahojte chcem od vás radu. Malo mi rastu vlasy a keďže som na materskej chcela by som ich dat nejako dokopy. Používam ricínový olej priamo na korienky vlasov

gabika0825
25. jan 2021

@ada1570 No moc by som ten ricinový samostatný nedávala na korienky.. z dlhodobého hladiska vlasy sa ti budú mastnieť, celkovo ten olej je mastný a ťažký. Skôr by som ho dávala v podobe zábalu s nejakým iným olejom (menej hútnejším) na celé vlasy na pár hodín poprípade zmiešať do nejakej vlasovej masky. Ovela lepšie sa to bude aj zmývať z tých vlasov. A keď už niečo do korienkov tak mne napríklad zhustli vlasy po používaní žihlavovej vodičky za 1,20€ z drogérie. Mala som aj rakytníkovú a vlasy boli také objemnejšie. Ale celkovo na rast treba dobrú starostlivosť od šampónov až po vitamíny. Určite by som kúpila zinok a biotín.

simkids
25. jan 2021

a hlavne pri raste vlasov ide skor o ozivenie koncekov, lebo tie sa lamu a kvoli tomu sa ti zda, ze vlasy nerastu

anka8811
25. jan 2021

@ada1570 ja som takto na materskych prišla o veľa vlasov, potom som začala používať cesnakový šampón z Farmasy a teda výsledky úžasné aj kolegykam v robote som to poradila a všetky tvrdia ze je to topka

marcellka32
25. jan 2021

@simkids končeky sú už mŕtve vlasy, treba sa starať i pokožku hlavy a korienky vlasov

marcellka32
25. jan 2021

Za mňa venira vitamíny a sampony z lekárne

kiwi3
25. jan 2021

zevraj ricinovy olej iba opticky zvacsi objem, ale je to inak hovadina (aj co sa tyka mihalnic). dobre vysledky ma ale ryzova voda, skus si nastudovat na youtube napriklad

mirka807
25. jan 2021

Zinok

ada1570
autor
25. jan 2021

@simkids co odporúčate?

simkids
25. jan 2021

@ada1570 ja mam praveze tento problem tiez 🙂, ale citala som tu uz viacere diskusie, ono je to aj o tom ze kazdemu moze pomoct nieco ine, niekomu pomohlo kolagen, niekomu len sampon, niekomu aj kokosovy olej, niekomu vitaminy,... ja dalej skusam 🙂 niekomu staci len prestat farbit vlasy, fenovat a zehlit, aby sa vlasy este viac nevysusali, ale mne ani to nepomohlo, stale su take iste "dlhe"

ananas28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkaaa149
4. feb 2021

@ada1570 ahoj.. Mam skúsenosti so šampónom a tonikum na rast vlasov a proti vypadávaniu vlasov.. Výborne recenzie sú aj na to.. Ak máš záujem o viac info kľudne mi napiš dm 😊

ikalika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jackie17
1. mar 2021

Cesnakovy šampón od Farmasi topka. Po 2mesiacoch viditeľné výsledky. Len treba vydržať s používaním.

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz