Čo to so mnou je - cez deň unavená, večer plná energie.

amy191011
22. jún 2020

Ahojte mamicky..chcem sa na vas touto cestou obratit lebo som zvedava ci to len ja mam taketo stavy alebo je nas viac..Ide o moje fungovanie vramci dna..skoro cely den resp. vacsinu dna som taka akoby malatna nic sa mi nechce pobolievaju ma krize aj celkovo chrbat..akonahle pride vecer..som ako vymenena..nic ma neboli mam kopec energie ze by som prekopala aj 4 zahrady..absolutne sa mi neda spat..proste citim sa ako vymenena..uplne som aj taka akoby lahsia..akoby som bola po nejakej dobrej masazi a vydatnom spanku..( co ale niesom samozrejme :d)..a toto mam v poslednej dobe casto taketo dni..cez den skapata akoby mechom ovalena a vecer nabita energiou..tiez to tak mavate?

martinals
22. jún 2020

Tiež to tak mám ráno ťažké zobudzanie, cez deň ako mechom udreta a večer (hlavne keď už deti spia energie na rozdávanie). Niekde som čítala, že sa ľudia radia do dvoch skupín prvú si nepamätám ale druhá je sova a TAM patrím 🙂. Kľudne by som bola hore aj do 2-3 ráno, no predstava ďalšieho dňa s 3 deťmi ma núti ísť do postele najneskôr o 24:00.

ananas28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
22. jún 2020

@martinals
@amy191011 skovranok a sova.Bohužiaľ som sova😂ozivam poobede a najviac večer okolo 20 hod a bola by som hore do 01.Ked vstavame do školy 06 je mi zle, mám nízky tlak, celé doobedie ako na odpadnutie.Ked píšem kamarátke skovránkovi, ktorá vstáva 4:30 a pritom nemusi, ale chce a už je vyspatá o 19:30 či ide na bicykel, tak už sa sprchuje a ide spať😀cez koronu som si to len potvrdila vôbec som nebola unavená z ranného vstsvania.

sofia1
22. jún 2020

@amy191011 áno mám to presne a mám hypothyreozu

andrea_ff
22. jún 2020

@amy191011 pridavam sa...som na tom podobne

ivangeline
23. jún 2020

Ja tiež ale mám 2 malé deti, a v noci vstávam k nim. Je to také, že konečne čas pre seba k večeru...takže energia príde. XD A zároveň, keď nie je človek odpocinuty, ťažšie sa zaspáva...A ja som na 100 percent ranné vtáča. 🙃 Som rada hore o 5 až 6tej. Aj keď som nemala deti to tak bolo, ráno bol môj najlepší čas na učenie sa...

janynyna
23. jún 2020

Ja som taká istá. Koľkokrát som si povedala,že keď zaspí malý pôjdem aj ja spať. A večer keď malý zaspí energia je na svete 😀

amy191011
autor
23. jún 2020

@janynyna ja mam toto presne akurat ze dcera chodi spavat okolo jednej na obed a spi dve hodiny..vtedy som relativna čulá..potom ked vstane od tej tretej do tej siestej som jak ovalena a potom okolo tej siestej pride prival energie a vedela by som fungovat aj do tretej do rana :D

nikolieta9
23. jún 2020

Myslim, ze to je uplne normalne, niektori ludia su taki, ze vedia lepsie vecer vsetko robit ako cez den. Nie je to ziadna choroba, neboj nic :D

simca06022011
23. jún 2020

Ale mate to dlhodobo? Ja mam toto len par mesiacov, uplne som na nervy.. o 2hej kukam do plafona ako sibnuta, spat sa mi neda... uz som parkrat odpochodovala zehlit v noci.. a cele doobedie tu zaspavam v praci... sustredit sa neviem.. kava nepomaha :(

hoffka777
27. jún 2020

@amy191011 ja mavam to iste . Ja chodím spávať o 2 ráno . A všetko robím vecer , varím peciem co sa dá . A to celu noc vstávam k malému . A ráno uplne na kasu a cez deň tiez .

eliska13
27. jún 2020

@simca06022011 vždy som to tak mala

lenka2710
27. jún 2020

@amy191011 ja som bola taka cez tehu, doobeda skapata, že sa mi ani variť nechcelo, no proste nič a ako sa blížila 16-17 hodina, myslela som ze zdolam svet, čo som bola zrazu plná energie 🤷‍♀️
Aj co sa týka upratovania a podobne veci, muž kukal správy a ja som okolo neho s handrou behala a upratovala, prekladala, chystala pre babo, triedila veci, proste všetko večer 😂 Malú som uspala a ficala som ďalej aj do polnoci, teraz keď je babo, tiež som doobeda skapata, ale kvôli tomu, že zas v noci nespím 😂 a neviem sa prinútiť ísť spať spolu s malým skôr 🤷‍♀️

kikuta
30. aug 2022

@amy191011 toto má moja 10rocna dcéra už som z toho na prášky večer mega energie je tvorivá najviac vnímavá úplne jej šľape mozog na 100% ale ráno vstávame extrémne zle do škôly už som všetko vyskúšala ale nejde to zmeniť vôbec sa jej to nedá prestaviť Ak aj je nevyspata cely den mimo večer zas ožije a zas problém zaspat