Dobry den . Chcela by som aby mi niekto poradil. Uz dlksi cas vidim na parapetnej doske z vnutra zdochnute male musky alebo chrobaciky neviem co to je . Cez den to mam plne okno a vecer ked zapalim svetlo mi lezu po stene idu za svetlom . Prikladam aj foto je to priblizene foto nic moc ale dufam . Dakujem
@zajacik85 praveze nic take nemam mame kvety ale okolo vobec niesu . A najcastejsie to je len kuchyni na parapetnej doske okna lozi alebo to lieta . A vsetky cestoviny a pidobne mam v sklenych nadobach . A keby aj otvorim kuch.linku tak by stade vylietali alebo nieco ale nic .
Nežijete blízko vody? Sú to mušky ktoré sa v tomto období paria. My sme blízko vody a celá bytovka nimi obsypana - trvá to každý rok pár dní potom ich už neuvidis
@kkaajjaaa prva fotka..tam sa mi zda ze nie male musky ale len cierne bodky to su. A pokial to su cierne bodky tak to su hovienka od musiek :D tiez som mala take na okne a nevedela som co to je az pokial som neprichytila jednu muchu ako si ulavuje!! Pokial tam mas male musky tak to moze byt aj z hliny rastliniek. Pouzivame take trojuholnikove lepkave lapace a mame to v kazdom kvete doma od vtedy mame pokoj.
Ahoj u nás to bolo takto týždeň chodili chodili čo sme okno skoro ani neotvárali a aj tak sa nám beštie malé narvali do vnútra. Uvidíš za týždeň by mali byť prec. Tak držím palce
@beky123456 a dnes aj taketo mrtve som nasla
ja som mala niečo pobodného, vyzralo to ako chia semiačka len to behalo🙂tiež parapetná doska, následne som ich pár našla aj v linke, 2x som vystriekala - opäť boli....musela som všetko vystriekať, všetko vyhádzať(tie svine boli aj v korení), vyumývať, nové nepar.korenie,sol, cukor,strukoviny dať do uzatvárateľných d´ôz alebo misiek a mám pokoj.....ale riešila som to asi 2týždne, stále som striekala všetko a v kuse boli.....až keď som všetko vyumývala a povyhadzovala to zmizlo
Nemas v izbe vela kvetov? Alebo ovocie, ktore dlhsie stoji a potvory tam mozu hodovat? Nevyzera to sice na prvy pohlad ako tie male musky z kvetov alebo ovocia ale zase som ich takto detailne nikdy neobzerala tak mozno..