Zdravím, minulý týždeň som mala vraj angínu brala som atb, no nepomohli. Dnes už druhý tyždeň ma bolí hrdlo raz jedna mandla potom druhá a doktorka dnes povedala (iná ako predtým), že je to len víeusové ochorenie. Ale ako som si svoetila na mandle všimla som si že na konci jazyka mám také hrudky ale mám to uplne vzadu a neviem sa nato lepšie pozrieť. Mali ste tp niekto? Neboli ma hrdlo z toho?
ak myslíš tam to biele, tak aj pleseň
@danielahamar to tiež, ale hlavne tie hrudky
Tie hrudky su normalne vyrastky z jazyka. Bola som s tym u dr a skoro ma poslala na psychitriu 😄😄😄
@juliacenc ale čudo že presne tie vyrastly ma bolia. Ten jazyk mam v zadu napuchnuty a boli ma to kdw to mam
@diana_1212 urcite ta tie vyrastky nebolia mozno mandle mozno mas zapalene hrdlo
@juliacenc no bola som aj vcera u doktorky, vraj mam mandle uz pohode. Nemam zapalene hrdlo. Tal neviem dnes rano uz celu jednu stranu jazyka mam napuchnutu
@diana_1212 no tak ked si tam vcera bola a mala by si nieco ne v poriadku tak by si to doktorka vsimla
@diana_1212 nápis do skupiny Zdravotnici na MK
@diana_1212 ahoj,prestali ťa bolieť tie papily na jazyku?
@zuwa78 Ahoj, áno mala som angínu
@diana_1212 ok
@diana_1212 ahoj 😉 su to jazykove papily na koreni jazyka. Ma to kazdy. Neboj sa