Ahojte, vopred sa ospravedlňujem za možno pre niekoho neprijemnu fotku, trvá to asi dva mesiace, co by to mohlo byt? Stretli ste sa niekto s niečím podobným? Mam to len na maličku. Ďakujem
@sarus81010 a bol s tým u kožnej?
@caroline_ ahoj,svrbí ťa to? Priatel má tiež podobne na rukách,ale vyhodí sa mu to niekoľkokrát do roka a strašne ho to svrbí....je to alergická reakcia na niečo, asi nejakú zložku potravy....má to už niekoľko rokov a presnú príčinu mu doteraz nezistili.....treba len odsledovať,po čom sa ti to vyhodí a súvisí to s imunitou
@mimka11111 vôbec ma to nesvrbi, všimla som si to až pred cca dvomi mesiacmi keď som umývala riad, ak robím s chemikaliami alebo horúcou vodou tak vtedy ma to strašne stipe, dnes sa mi tam dostala soľ to bolo strašne :D neviem co to je, a zas ku kožnej s tým ísť no neviem, najprv by som sa rada dozvedela tu niečo, či s tým niekto nemal skúsenosť
treba s tym ist na kozne, nech sa na to da nejaky krem ale samozrejme vtedy ked sa to objavi nie potom ked to zmizne
@caroline_ Ja mám takisto ekzém od mala a v živote som ho nemala takto na prstoch. Ani som sa s tým ešte nestretla. Myslím si, že ak to más iba takto na malíčku, nesvrbí ťa to, tak to máš pravdepodobne z nejakej tej chemikálie, dostala si alergickú reakciu. Alebo ti to vysušilo kožu, možno nejaký zápal tam máš, ak si sa náhodou porezala, alebo niekde oškrela, mohla sa ti tam nejaká infekcia dostať. Toto mi fakt ako ekzém nepríde. A keď robíš s chemikáliami, treba si dať ochranné rukavice! A skús si na noc ale aj cez deň nahrubo dať nejaký regeneračný krém na ruky, kúp si bavlnené rukavice a rob si takéto kúry. Uvidíš že to pomôže.
@caroline_ môj priateľ to ma tiež na rukách.. Už 2 roky a nedokázal sa toho zbaviť