Ahojte. Pred 2 týždňami som si nasla pod pazuchou taku zdureninu lebo ma to bolelo, inak by som si to nevšimla. Prestala som deodorant používať, ale k zmene neprišlo. Je to stale rovnake. Nenahmatala som si tam ani ziadnu hrcku. Muz mi to chytal, ze ako keby sval je to, ale na druhej ruke to nemám. Idem s tym k lekárke uz samozrejme, len ci nemate skúsenosť s niečím takym. Snazila som sa to odfotit len viditeľné to moc nie.
@dorota57 mala som niečo podobné. Musela som vysadiť cca na rok všetky voňavky a deodoranty. Niečo sa tam vplyvom kozmetiky upchalo. Postupne to prešlo.
@dorota57 vysledky z minuleho roku su irelevantne a zbytocne sa tym ukludnujes, neznamena to nic
Mam znamu ktora mala sono a mamografiu uplne cistu a za 2 mesiace rakovina 5cm hrca
@matrioshka333 a ako dlho asi si tam mala ten opuch?
@dorota57 dlho...to boli celé mesiace...a stále sa mi to vracalo...nemohla som ani tričko s krátkym rukávom, lebo hneď to bolo podráždené, len tielka.
Takže až keď som naozaj vysadila všetku kozmetiku, jedine mydlo tvrdé detské večer umyť a ničím nedráždiť.
Doteraz nemôžem antiperspirant, len deodorant.
Ale to bol môj prípad, určite treba konzultácie s lekárom.
Prsia si si neprehmatala? Moze to mat suvis aj s tym. Su tam uzliny, kadeco... moze to byt nic aj nieco.