Čo to mám pod pazuchami?

24. okt 2024

Kočky skúšam ešte raz, včera sa môj príspevok asi stratil medzi hrbou ostatných. Toto sa mi akosi časom vekom rokmi spravilo pod pazuchami (tie biele pupáčiky). Neviem či sú to potničky alebo či je to z holenia,no každopádne by ma zaujímalo či sa to dá nejako odstrániť aby som mohla mať pekné hladké pazušky ako kedysi 🙈🙏🏻

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

Neverim ze existuje hladka koza pod pazuchami. Toto je bezna koza po oholeni.

merlinja
24. okt 2024

@vanilkovazmrzka existuje. Používam IPL a nie je tam ani náznak chĺpkov. Teda pod ľavým absolútne nič a pod pravým mám pár 5-6 veľmi jemných. Ale verím, že časom zmiznú. A teda nemám tam také hrbolčeky.

minenkak
24. okt 2024

Sprav si píling,káva plus soľ a vydrhni

minenkak
24. okt 2024

@vanilkovazmrzka ja mám tiež úplne hladkú a jemnú kožu pod pazuchami

euka210
24. okt 2024

mne sa obcas biely popacik urobi a beriem to ako nejaku alergicku reakciu ci ked vyrastaju chlpky, tak sa to zapali.

koniarova
24. okt 2024

@merlinja ja rovnako. Odkedy mám Lumeu úplne hladká pokožka

laura164
24. okt 2024

Trhaj si voskom a budeš mať úplne jemnú kožu

koniarova
24. okt 2024

@laura164 preboha. Ani za svet. 😁

laura164
24. okt 2024

@koniarova 🤣 ja si trham a pohoda

koniarova
24. okt 2024

@laura164 ty si pre mňa hrdinka 👍👍😁😁ja by som to veru nedala

zabka79
24. okt 2024

Pouzivas antipetspirant? Ten upchava pory

sisska96
24. okt 2024

@vanilkovazmrzka existuje. Aj ja mam. Ale ja mam málo jemných chlpov

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

@sisska96 ja som pisala o holeni, mozno som sa vyjadrila nepresne, ked ma niekto tvrde silne chlpy tak proste po oholeni resp po ich miernom odrasteni ta pokozka nie je ako detska prdelka. Mas stastie ked mas makke jemne chlpky 😄

autor
24. okt 2024

@merlinja @koniarova a tá IPl má ale tiež nejakú svoju životnosť nie? Ako to je na počet zábleskov?
@minenkak ten píling počujem prvý raz,vyskúšam,vďaka.
@laura164 kedysi pradávno som používala strojček a mala som teda dosť 🙈 ešte som premýšľala aj nad cukrovou epiláciou, to je vraj menej bolestivé 😅
@zabka79 mám, ale len tuhý a s aloe vera.

koniarova
24. okt 2024

Ja ju mám už 3 roky. Funguje zatiaľ bezchybne. Stála ma 180 eur. Takže aj keby sa zajtra pokazila, svoje urobila.

merlinja
24. okt 2024

Tuším to ma cez 20 000 zableskov. Určite to nie je na pár mesiacov a za mňa to teda pomáha. Len treba pravidelne.

gleep1
24. okt 2024

Lumea je po psovi v detstve najlepší darček čo som kedy dostala od mami, chlpy nerastu po roku používania už viac ako pol roka a keď začnú rast vylumujem a zas je dlllho dlho pokoj a nohy mam hladsie než v detstve a pazuchy dokonalé ako z reklamy, mám krajšie pazuchy než mladé baby čo do posilky chodía a len sa holia. Akože fakt to stojí za to.. a ja ju mám už 4 roky a že by sa chcela pokaziť to nevyzerá, lumea stojí za každý cent. A s týmto podpazušim ti pomôže, tie hrbolceky tam po nej nebudú

fantaghiro21
24. okt 2024

Ja si epilujem epilátoron...a mám hladke...
Veľmi mi pomohla aj kefka na umývanie....

3princezne
25. okt 2024

Mne takto skodi ziletka. Tak som preto zacala chodit na laser. Ale tak do buducna skus cistu ostru ziletku, pouzit nieco na holenie, nech ti peni a tak oholit. A ziletku rovno vyhadzujem, alebo necham max na nohy.

margotka17
26. okt 2024

@laura164 😲😲😲 och, máš odvahu, ja by som to nedala.

evansova
26. okt 2024

Niekolko rokov (cca 6-7) som pouzivala depilacny krem. Potom uz nebolo treba, ochlpeni bolo postupne redsie, jemnejsie a nakoniec prestali rast uplne. Na nohach to iste. Takze mam svaty pokoj.

cmarzarafom
26. okt 2024

Carbobruska a riadne vyhladit

janette2021
26. okt 2024

@gleep1 mám otazku. Aj ja o nej snívam, ale počula som, že sa nesmie používať, keď mám kŕčové žily. Nevieš o tom niečo?

gleep1
26. okt 2024

@janette2021 podľa info na anglickom nete mozes použiť IPL ale nie priamo nad tou žilou. Pod pazuchou, v intímnych partiách a na tvári môžeš bez obmedzenia.☺️

johanka21
26. okt 2024

@laura164 Aj ja... a pohoda 🙂

lasona
26. okt 2024

Ja si vsetko depilujem voskom. Pokožku mam hladkú. Už to nie je bolestivé. A chlpy rastu oveľa menej

sidonika
26. okt 2024

Sa mi zdá že je to alergia na anntiperspirant