Zdravim,
Toto som si našla pod jazykom, neboli to len som sa náhodne pozrela dnes je to trochu cervensie ako včera. Afta to podľa mna nebude neboli to. Nezranila som sa ani nejedla nič stiplave/ostré. Mal toto niekto niekdy ?
Fu strašne to vyzerá 🫣🫣🫣
Vyzerá to desivo .. si fajciar ?
@viestta Zapálená slinná žľaza to nebude, tá bolí. A veľmi. Odporúčam navštíviť praktika, takto z fotky to nikto povolaný určite nediagnostikuje.
Vyzerá to ako upchatá slinná žľaza, kanalik sa plní slinami, nafukuje sa ako balónik, nebolí, môže prasknúť..
Som nefajčiar, zuby umývam niekoľko x do dna, na fotke hore to vyzera o niečo horšie ako naozaj. Skusila som kloklat tantum verde a vypiť citrónovú vodu na produkciu slín a odvtedy ma to stipe čiže už nie úplne bezbolestne. Nemávam však afty ani herpesy len v poslednom case malo pijem a užívam nove výživové doplnky či to nemôže súvisieť …
Ak mas Glimbax kloktaj tym a ako to do par dni neustupi sla by som k dr.
Nevidiet to dobre, ale asi to bude ranula. Upchana podjazykova zlaza. Chod k zubarovi
Môžeš byť kľudná toto presne som mala aj ja ... mala som mukokélu (ucpala sa mi slinná žľaza) vyzeralo to ako nádor fakt hrozne .. vyoperovali mi to lebo to bolelo a nemizlo, ale nič patogénne 🙂 kľudne sa pýtaj keby niečo
Zapalena slinna zlaza. Mozno