Čo to mám na tvári?

21. júl 2024

Od rana som sa zobudila este nic nebolo a teraz po celej tvari aj na krku a trochu aj na ramenach mam taketo flaky, trosku to vyzera jak pichnutie od komarov ale nic ma nepostipalo na miliardu %

dadka1997
21. júl 2024

Bud ta ozaj nieco pichlo a to na 100% nemusis ani vediet, alebo to mas zihlavku alergicka reakcia na niečo

autor
21. júl 2024

@dadka1997 no dala som si citronadu po xy rokoch mozno z toho

vanilkovazmrzka
21. júl 2024

Z citronady? Akoze z vody s citronom? To chces povedat ze si roky nemala nic co by obsahovalo citron?

drake122
21. júl 2024

Veď tam vidno aj 2 už takmer rozliate štípance, ty miliarda percent 🤣 ... ale pekný krk.

jesenzima
21. júl 2024

Máš tam dva štípance 🙄

valiant
21. júl 2024

Stipanec od komara alebo od muchnicky. Tie mini musky su svine.

anna777115
21. júl 2024

To sú jasné štipance

dadka1997
21. júl 2024

Mas tam dve hľuzy, to su štípance ... s citrónovej vody to určite nebude

autor
22. júl 2024

Odfotila som len to co je na fotke a mala som celu tvar taku aj n ramenách aj na stehne…niektoré ste ozaj múdre..no a kedze v citrone je vela histaminu tak logicky to mohlo byt aj z toho..kazdopadne dnes som bola u lekara a stipance to rozhodne neboli a cakam na vysledky 😉

autor
22. júl 2024

Asi vam tu nebudem fotit kazdy cm mojho tela a dala som len jednu inak to bolo vsade take iste..
@vanilkovazmrzka vies ja som doteraz nemala alergiu na nic ale zrazu clovek moze dostat histaminovu intoleranciu 🙃rajciny som jedla po kilach cely zivot a nic mi nebolo, bum zrazu ich nemozem jest lebo sa cela vyhadzem..ale to asi tazko niekto pochopí kto to nezazil

natiblaskova
24. júl 2024

@vanilkovazmrzka ja som tak tiež . Dokonca som si občas dala citrón ale jakmile je kora s citrónom napr. V limonade mám alergickú reakciu

natiblaskova
24. júl 2024

Úplne ti rozumiem. Ja som tak bola s citrusmi. Moje obľúbené ovocie bol pomaranč a teraz ho nemôžem ani ochutnať

vanilkovazmrzka
24. júl 2024

@natiblaskova @autorka ja som tym skor mala namysli ze ta alergia nevznikne zo dna na den, a pri niecom takom beznom ako citron sa mi nechce verit, ze jeden den si ok a na druhy den taka reakcia. To je cele.

tinqua
24. júl 2024

Kludne to moze byt alergicka reakcia na hocico...a z osobnej skusenosti moze to byt aj zo dna na den. Mne sa toto deje ked mam hormony rozhadzane ( kramy, po porodoch, atd.) Podobne flaky mam napriklad po niektorych sprchacoch a tiez to vyzera ako stipance.

3petka
24. júl 2024

Zákal máš neznášanlivosť na histamín tak je to jasná reakcia na citrón. Muž má presne takéto ako keby štípance keď zje niečo kde je veľa histamínovú.

natiblaskova
25. júl 2024

@vanilkovazmrzka ani ja som tomu neverila. Kamarátka tiež obdobne bola len na orechy.