Ahojte , viete mi niekto povedať, čo sa mi to mohlo objaviť na tvári? Vyslo mi to včera, mám to na brade, licach, čele aj v oblasti sanky.. kožnej som sa dnes nedovolala,asi tam nie je 😔 (vyrážky som nikdy nemala) nesvrbi to a neviem o tom, že by som zjedla niečo, čo bežne nejedavam..
Kľudne vám môže vadiť ten materiál rúška. Možno naopak vyskúšajte jemné bavlnené. Alebo jednoducho pokožka citlivo reaguje tvorí vlhko a teplo pod rúškom, v spojení s makeupom, prípadne prachom, ktorý sa vám zachytí na tvári, tvár alergicky zareaguje.
@borihh vyzerá to byť niektoré vyrážočky naplnené tekutinou? Môže to byť hocičo,druh dermatitidy,ekzém,podráždenie,reakcia na dotyk ruky niečím natretej apod,ja by som si dala Zodac,Claritine,hocičo na alergiu a pretriet niečím veľmi jemným a upokojujucim,nejaký bio olej,ružová voda.
Mám to úplne po celej tvári okrem nosa teda 😪😔 , nie nie sú naplnené, asi hnis ani tekutina.. len sú niektoré väčšie, celkovo mám tvár drsnu, hlavne na brade, tam je to aj ako keby bola vysusena. Zatiaľ natieram niveu, zajtra skúsim niečo v lekárni. Tiež som myslela na alergiu , ale ta by nemala spôsobovať svrbenie ? Lebo inak to vôbec necítim, len je to nepríjemné na dotyk a teda je to aj vidieť. Alergicku reakciu som nemala nikdy na nič, takže nemám skúsenosť 😒
Alergia,nejaký krem alebo pleťovú vodu si nedávala?
@borihh alergia nemusi svrbiet.
ake kolvek ruska teda material sa vam odrazi na pleti a hlavne ak ste nutene ich mat na tvari napriklad 8 hodin v kuse. je to veru hrozne, no a tie deti ako su vyhadzane, tak to je aj skoda reci, no ked to treba musime daco vydrzat
Alergia na rúško, resp. prací prostriedok, prípadne aviváž v ktorej periete rúško.