Dobrý večer,
už niečo vyše 2 týždňov mám na stehne z vnútornej strany toto,neviem z čoho to je,myslela som si.že je to vyprete,ale dávala som si imazol,hypermagan a nič nezabera. Na kožné sa chystám zajtra nebola som ešte,ale je to dosť citlivé,boľavé🙄 nestretli ste sa s niečim takým z čoho to môže byt ? Ďakujem za odpovede 😏
@zuzinka888 framykoin nie,,
no moze to byt odrete, moze tam ybt sekundarna infekcia
ak idete zajtra na kožné , tak hlavne to už ničím nepotierajte , ak by chceli zobrať ster
@majamat ja som si myslela,že je to vydreté,tak prvé čo má napadlo imazol a hypermangan,trosku to ako keby prechádzalo schlo,ale potom znova to začalo mokvat a už mi to dosť prekáža ako to je citlivé 😖
Mas to mokvave?
@mibel nepotieram už od piatka,lebo mi to vôbec nepomáhalo
Daj si na to betadine a natri to sudokremom. Obssahuje striebro
Ale musis to kazdy den, rano a vecer
@modrykolibrik úplne to je mokvave
A aj mierne napuchnute a taká bodava bolesť okolo toho dosť nepríjemne :/ v živote som takýto problém nemala 🙁
Impetigo
@trgypadl to by som mala si na viacerých na tele nie ?
Vyzera to na impetigo. Chytila si zrejme do ranky nejaku bakteriu. Neboj, to sa vylieci, ale treba lekara.
Daj nam potom zajtra vediet, celkom by ma to zaujimalo.
Vyzera to ako sladka chrasta, ale som myslela, ze to mavaju len deti
Ale au, boli ma uz len pohlad na to 🥲
Podla mna tiez impetigo - sladka chrasta. Treba atb mast
@vanilkovazmrzka Aj dospelí... Ja som mala na brade - rozškriabala som si vyrážku a dostal sa mi tam nejaký streptokok alebo stafylokoka. Obvodná lekárka mi urobila ster a v labáku to identifikovali. Dostala som tabletky a masť a po pár dňoch to prešlo.
Je to infekcia, chod k lekarovi, nech to da antibiotics, tabletky.
Ak sa ti da zozen si ilugen mast je vyborna mne pomohla. Len sa nrzlakni ze to scerna
Moze to byt vydrete pripomina to popsleninu a asi je to zapalene- framykoin si neskusala?