icon

Čo spôsobilo zmenu na vašom prste?

2. feb 2024

Dobrý deň.Prosim Vás viete mi poradiť čo by to mohlo byť? Ďakujem

Čo spôsobilo zmenu na vašom prste?
lneviemmeno
2. feb 2024

nemas iba suchu kozu? mne sa to tiez stava ked mam suche ruky, ze mi praska koza akokeby a niekedy az do krvi skaredo 😒

viestta
2. feb 2024

Moze to byt aj mykoza, chod s tym na kozne, vsak tam mas uz otvorene rany

autor
2. feb 2024

@lneviemmeno Nie to sa mi robí len na tom jednom prste.A na dlani.Cca dva dni je to takéto.Potom to normálne zmizne a znovu sa mi to spraví.

autor
2. feb 2024

@viestta Musím sa objednať asi mi nič iné neostáva.Ale prosím ťa ty vieš vždy dobre poradiť.Čo by som si zatiaľ nato mohla dať?

viestta
2. feb 2024

na noc natierat ruky vazelinou alebo kokosovym olejom a natiahnut rukavice, ale to pomoze len od presychania a praskania koze

guudy
2. feb 2024

Autorka, skoc na kozne. Dovtedy sa zastav v lekarni a nechaj si odporucit, co s tym..

autor
2. feb 2024

@viestta Ďakujem, vyskúšam zatiaľ.

basulaak
2. feb 2024

V prvom rade chod na kozne. Ja trpim na pukanie koze v okoli nehtov, je to tiez velmi bolestive. Doktorka mi okamzite predpisala atb mast a kupony na biodermu cicaplast. Obrovska ulava do 3 dni. Robila mi aj testy a vysla mi silna kontaktna alergia na nikel. Z toho to nemam ale ked uz som bola tam, fajn vediet. Chod cim skor v pondelok. Drz sa

lneviemmeno
2. feb 2024

Aha, ked to mas opakovane, tak urcite kozne. Ja to mam sem tam hlavne v zime, niekedy az do krvi, ale ja to mam kvoli suchym rukam, pretoze aj chrbat ruky mam strasne suchy

autor
2. feb 2024

@basulaak Jasné skočím tam hneď v pondelok.A prosím ťa tá bioderma cicaplast je tiež na predpis?

basulaak
2. feb 2024

Ee neni. Biodermu si kupis ako volnopredajnu. Tato konkretne je na praskliny a trhliny koze. Neirituje nestipe. Kup si na vikend. Cca 12€ stoji ale ulavi. Pardon, cicabio😅

autor
2. feb 2024

@basulaak Ďakujem vyskúšam.Pojdem si ju kúpiť.

martinmmartin
2. feb 2024

Presne tak nejak vyzera radiacna popalenina. Bola si v reaktore?

autor
2. feb 2024

@martinmmartin nie . Väčšinou som doma.Ešte som na RD.

mirkoslavka333
3. feb 2024

Môže to byť aj silná alergická reakcia. Presne takto to vyzeralo u kamarátky,keď mala alergiu na prostriedok na umývanie riadu. Neumyvas riad ručne?

autor
3. feb 2024

@mirkoslavka333 Nie väčšinou v umývačke.Ale už som rozmýšľala či to nebude z kapsúl.