Čo to mám na oku?
Ahojte,
v utorok som bola pri kozmeticke na obocie (tvarovanie a farbenie). Trhala mi obocie voskovym pasikom a od vtedy mam take na oboci.. dost mi to taha oko, tym, ze je to take stvrdnute tak som myslela ci to nie je ten vosk ale dole to neide.. neviete co to moze byt?

To ti spalila kozu tymi pasikami, uz si to nedavaj este si z toho vypestujes alergicke reakcie
Namasti niecim nech to nieje suche a netaha ta to ( imunoglukan krem, indulona modra……)
@taktotedanie natrela som si to modrou indulonou a teraz to mam take.. je to do zlta a viac to vystupilo von
@sweet20 tak toto mozte poslat tej co vam to robila a napisat jej peknu recenziu lebo netusim co sa lacne smejdy pouziva
@taktotedanie pojdem zajtra rano ku svojej obvodnej.. ale uz to mam napucnene a zlte
som bola teraz v sprche, samozrejme obocie uz nie je take ako bolo, cize vyhodene peniaze, lebo som si to musela natierat.. ale na lavej strane mi to uz akokeby sa to zluplo ale mam tam take do ziveho .. neviem ako to vysvetlit..
impetigo infekcia atb mast treba
@sweet20 zajtr v lekarovi uz vam nic ine neostava
Och,voskový pásik pri oku? Veď to je citlivá koža, nechápem.

Vyzera to ako zacinajuce impetigo, ak sa ti na tom zacnu robit zajtra zlte chrasticky, tak to je ono a v pondelok chod ku koznej po antibioticku mast..ale mozno ti len voskom "strhla" aj vrchnu pokozku a su to normalne chrasty a zahoji sa ti to..uvidis ako sa to zajtra vyvinie..