icon

Čo to mám na oku?

sweet20
25. nov 2023

Ahojte,

v utorok som bola pri kozmeticke na obocie (tvarovanie a farbenie). Trhala mi obocie voskovym pasikom a od vtedy mam take na oboci.. dost mi to taha oko, tym, ze je to take stvrdnute tak som myslela ci to nie je ten vosk ale dole to neide.. neviete co to moze byt?

Čo to mám na oku?Čo to mám na oku?
dadis
25. nov 2023

Vyzera to ako zacinajuce impetigo, ak sa ti na tom zacnu robit zajtra zlte chrasticky, tak to je ono a v pondelok chod ku koznej po antibioticku mast..ale mozno ti len voskom "strhla" aj vrchnu pokozku a su to normalne chrasty a zahoji sa ti to..uvidis ako sa to zajtra vyvinie..

sweet20
autor
26. nov 2023

@dadis nic zlte zatial nemam, snad su to len tie chrasty

taktotedanie
26. nov 2023

To ti spalila kozu tymi pasikami, uz si to nedavaj este si z toho vypestujes alergicke reakcie
Namasti niecim nech to nieje suche a netaha ta to ( imunoglukan krem, indulona modra……)

sweet20
autor
26. nov 2023

@taktotedanie natrela som si to modrou indulonou a teraz to mam take.. je to do zlta a viac to vystupilo von

taktotedanie
26. nov 2023

@sweet20 tak toto mozte poslat tej co vam to robila a napisat jej peknu recenziu lebo netusim co sa lacne smejdy pouziva

sweet20
autor
26. nov 2023

@taktotedanie pojdem zajtra rano ku svojej obvodnej.. ale uz to mam napucnene a zlte

sweet20
autor
26. nov 2023

som bola teraz v sprche, samozrejme obocie uz nie je take ako bolo, cize vyhodene peniaze, lebo som si to musela natierat.. ale na lavej strane mi to uz akokeby sa to zluplo ale mam tam take do ziveho .. neviem ako to vysvetlit..

mamina7070
26. nov 2023

impetigo infekcia atb mast treba

taktotedanie
26. nov 2023

@sweet20 zajtr v lekarovi uz vam nic ine neostava

lukbe
26. nov 2023

Och,voskový pásik pri oku? Veď to je citlivá koža, nechápem.

sweet20
autor
26. nov 2023

@lukbe na kozmetike mi to tak stale robili a chodim stale do toho isteho salona.. no neviem... prvykrat sa mi take daco stalo

sweet20
autor
26. nov 2023

po osprchovani to je take.. ta snad to bude ok :/ a snad mi vratia aj peniaze.. lebo 16€ do vzduchu a aj zbytocne opletacky..

lukbe
26. nov 2023

@sweet20 zvláštne,ved aj ja chodím,nikdy a nikde mi to takto nerobili ani nenavrhli.

sweet20
autor
26. nov 2023

@lukbe mne to tak robia uz dlho.. lebo pinzetou kratko vydrzi.. tak sami mi to robia.. ja som nevedela ani, ze sa to robi kym sami nezacali