Čo to mám na nohe?

sofia1234567
14. dec 2020

Ahojte nevedeli by ste mi poradiť čo to môže byť? Mám to už asi 3 mesiace a nie a nie zmiznúť. Bolí ma to keď chodím a je to tvrdé. Skúšam si to vymáčať vo vode a potom zlupovať ale furt to tam je. Včera som si to brúsila s elektrickým piknikom Scholl a začalo mi to veľmi krvácať. Ak by ste náhodou vedeli čo to je alebo ako to dať preč poraďte mi prosím. Už naozaj neviem čo mám s tým robiť a ku doktorovi nechcem ísť.

princeznasevera
14. dec 2020

Nehnevaj sa ale máš pocit, ze sme tu vyštudovaný lekári? Iste niektoré dámy asi áno ale tak ci tak toho doktora budeš musieť navstivit

sofia1234567
autor
14. dec 2020

@princeznasevera ale tak či náhodou niekto nevie čo to je aby som aspoň vedela a skúsila v lekárni niečo na to kúpiť

h2
14. dec 2020

@sofia1234567 Keď nechceš ísť k lekárovi, možno by stačilo ísť na pedikúru, tam by možno vedeli, čo to je a čo sa s tým dá robiť.

kayyaa
14. dec 2020

@sofia1234567 podla mna je to kurie oko😊 kup si v lekarni na to naplast...ale casom to zmizme aj samo, aspon mne to zmizlo, mala som to pred rokmi zopar krat...😊

@princeznasevera prosim ta, ked nevies poradit, tak aspon tu autorku nezhadzuj...co je zle na tom, ze sa chce poradit ? Kopec ludi s tym moze mat skusenosti a moze poradit, naozaj netreba hned bezat k lekarovi s takymito vecami, hlavne v tychto casoch🙊

whatever1
14. dec 2020

@sofia1234567 bradavica?

miro1360
14. dec 2020

Zrejme kurie oko ktoré nie a nie sa zahojiť. Tak dlho do toho budeš všeličím špárať, až kým si tam nezanesieš nejakú infekciu či podobnú nepríjemnosť a aj tak budeš musieť ísť nakoniec k lekárovi, len s ešte väčším problémom ako teraz. Preto po tých 3 mesiacoch už choď k tomu lekárovi 🙂

andreatytler
14. dec 2020

@sofia1234567 Mne sa tiez zda ze bradavica alebo kurie oko. Radsej by som zasla k doktorovi, nech to riesia hned kedze sa ti na tom neda chodit.

volterra
14. dec 2020

Kup si v lekarni Wartner na bradavice - kryoterapia ( cca 20 € ) , nastuduj poriadne pribalovy letak a navod na pouzitie - poriadne!! - aplikuj a za par dni mas pokoj. Ak by to bolo moc hlboke, nepomoze len 1 aplikacia, zopakuj po mesiaci este raz.

cacianka
14. dec 2020

Aj werumal bol na to dobry. Stačí bodka priamo iba na ten pupak.

sofia1234567
autor
14. dec 2020

@cacianka
@volterra
@andreatytler
@miro1360
@whatever1
@kayyaa
@h2
Ďakujem vám všetkým za odpovede a skúsim čo ste mi poradili, potom keď tak napíšem že čo sa s tým deje.

gbgb
14. dec 2020

@andreatytler presne ale na to v lekarni bud naplast, alebo take pero. U koznej to vypalit vedia, nech je to cokolvek. Pri krvacani sa to moze namnozit.

meluela
14. dec 2020

@sofia1234567 ak je to bradavica tak je to infekcne - je to virusove ochorenie. Fakt pozor na to - mozes nakazit dalsich clenov rodiny alebo si to zaniest na ine miesta tela (napr. prsty ked sa v tom sparas). Ak ma niekto znizenu imunitu tak to moze chytit viacero kusov tychto bolavych veci na nohu a to je fest neprijemne. Chod ku koznej alebo na lekarsku kozmetiku, vypalia ti to dusikom ci inym sposobom a budes mat po probleme. Mozno je to dokonca nieco ine, ja by som navstevu lekara neodkladala. Blbosti z drogerie a lekarne by som rovno vynechala, akurat minies kopec penazi, ucinok nikde a zatial si vyrobis dalsie bradavice.

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkasav
14. dec 2020

Bradavica. Tekutý dusík nie je až taký "bezbolestný". Kúp si dračiu krv - a kvapkaj - potieraj stačí 1 kvapka, viackrát denne. U dcéry úžasne zabralo - ja som mala vtedy z Energy, možno aj iná "značka" bude účinná. Dračiu krv môžeš aj vnútorne na posilnenie imunity, ale zas zázraky na počkanie nečakaj. A áno - bradavice spôsobuje vírus, treba riešiť + imunitu, ale máloktorý lekár tomu venuje pozornosť, dúfam, že sa veľmi mýlim. Väčšinou pošlú na kožné vypáliť dusíkom.

sofia1234567
autor
15. dec 2020

Takto to vyzerá dnes :((

miro1360
15. dec 2020

Máš v obuvi vyrezanú nejakú dierku aby si to ešte viac neotláčala keď chodíš? Skús nájsť nejaké lacné penové papuče a vyrezať tam taký otvor - ale to len dočasne, lebo treba ti s tým zájsť k lekárovi už len z toho dôvodu, že to je na zlom mieste.

damaja1
15. dec 2020

@sofia1234567
@sofia1234567 to je kurie oko