Ahojte nevedeli by ste mi poradiť čo to môže byť? Mám to už asi 3 mesiace a nie a nie zmiznúť. Bolí ma to keď chodím a je to tvrdé. Skúšam si to vymáčať vo vode a potom zlupovať ale furt to tam je. Včera som si to brúsila s elektrickým piknikom Scholl a začalo mi to veľmi krvácať. Ak by ste náhodou vedeli čo to je alebo ako to dať preč poraďte mi prosím. Už naozaj neviem čo mám s tým robiť a ku doktorovi nechcem ísť.
@princeznasevera ale tak či náhodou niekto nevie čo to je aby som aspoň vedela a skúsila v lekárni niečo na to kúpiť
@sofia1234567 Keď nechceš ísť k lekárovi, možno by stačilo ísť na pedikúru, tam by možno vedeli, čo to je a čo sa s tým dá robiť.
@sofia1234567 podla mna je to kurie oko😊 kup si v lekarni na to naplast...ale casom to zmizme aj samo, aspon mne to zmizlo, mala som to pred rokmi zopar krat...😊
@princeznasevera prosim ta, ked nevies poradit, tak aspon tu autorku nezhadzuj...co je zle na tom, ze sa chce poradit ? Kopec ludi s tym moze mat skusenosti a moze poradit, naozaj netreba hned bezat k lekarovi s takymito vecami, hlavne v tychto casoch🙊
@sofia1234567 bradavica?
Zrejme kurie oko ktoré nie a nie sa zahojiť. Tak dlho do toho budeš všeličím špárať, až kým si tam nezanesieš nejakú infekciu či podobnú nepríjemnosť a aj tak budeš musieť ísť nakoniec k lekárovi, len s ešte väčším problémom ako teraz. Preto po tých 3 mesiacoch už choď k tomu lekárovi 🙂
@sofia1234567 Mne sa tiez zda ze bradavica alebo kurie oko. Radsej by som zasla k doktorovi, nech to riesia hned kedze sa ti na tom neda chodit.
Kup si v lekarni Wartner na bradavice - kryoterapia ( cca 20 € ) , nastuduj poriadne pribalovy letak a navod na pouzitie - poriadne!! - aplikuj a za par dni mas pokoj. Ak by to bolo moc hlboke, nepomoze len 1 aplikacia, zopakuj po mesiaci este raz.
Aj werumal bol na to dobry. Stačí bodka priamo iba na ten pupak.
@andreatytler presne ale na to v lekarni bud naplast, alebo take pero. U koznej to vypalit vedia, nech je to cokolvek. Pri krvacani sa to moze namnozit.
@sofia1234567 ak je to bradavica tak je to infekcne - je to virusove ochorenie. Fakt pozor na to - mozes nakazit dalsich clenov rodiny alebo si to zaniest na ine miesta tela (napr. prsty ked sa v tom sparas). Ak ma niekto znizenu imunitu tak to moze chytit viacero kusov tychto bolavych veci na nohu a to je fest neprijemne. Chod ku koznej alebo na lekarsku kozmetiku, vypalia ti to dusikom ci inym sposobom a budes mat po probleme. Mozno je to dokonca nieco ine, ja by som navstevu lekara neodkladala. Blbosti z drogerie a lekarne by som rovno vynechala, akurat minies kopec penazi, ucinok nikde a zatial si vyrobis dalsie bradavice.
Bradavica. Tekutý dusík nie je až taký "bezbolestný". Kúp si dračiu krv - a kvapkaj - potieraj stačí 1 kvapka, viackrát denne. U dcéry úžasne zabralo - ja som mala vtedy z Energy, možno aj iná "značka" bude účinná. Dračiu krv môžeš aj vnútorne na posilnenie imunity, ale zas zázraky na počkanie nečakaj. A áno - bradavice spôsobuje vírus, treba riešiť + imunitu, ale máloktorý lekár tomu venuje pozornosť, dúfam, že sa veľmi mýlim. Väčšinou pošlú na kožné vypáliť dusíkom.
Máš v obuvi vyrezanú nejakú dierku aby si to ešte viac neotláčala keď chodíš? Skús nájsť nejaké lacné penové papuče a vyrezať tam taký otvor - ale to len dočasne, lebo treba ti s tým zájsť k lekárovi už len z toho dôvodu, že to je na zlom mieste.
@sofia1234567
@sofia1234567 to je kurie oko
Nehnevaj sa ale máš pocit, ze sme tu vyštudovaný lekári? Iste niektoré dámy asi áno ale tak ci tak toho doktora budeš musieť navstivit