Čo to mám na jazyku?

17. okt 2021

Ahojte,neviete mi poradit co to moze byt na jazyku?mam to od stredy,dost to boli aj ked sa rozpravam tak to tam citim…podla lekara je to iba afta,ale podla mna afta vyzera inak…mate skusenost?dakujem

autor
17. okt 2021
janci05
17. okt 2021

Tiež si myslím, že afta. Taká väčšia. Doplniť vitamíny B a C a potierať Alpou, aj keď to bude bolieť. Za pár dní to zmizne. Mne to pomáha.

alzbetka3012
17. okt 2021

Mne pomáha na afty propolis. Nakvapkat do vody a výplachnut ústa.

slovakboy
17. okt 2021

V tej oblasti môžeš mat ostrý zub jazyk sa porani a afta je ako infekcia.

luci_ba
17. okt 2021

je to afta. Pomaha mi propolis na vatičku namočiť a na par sekund proloziť. Štipe, ale pomaha. O par dni ti to ale tak či tak prejde aj bez liečby

laurika999
17. okt 2021

Tiež si myslím, že je to afta. Namoč vatovú tyčinku do propolisovej tinktúry a tak potieraj. Alebo aj tinctura gingivalis je dobrá.

autor
17. okt 2021

Dakujem baby,cize nevyzera to na leukoplakiu ze?
Vyskusam vsetko co ste pisali♥️

h2
17. okt 2021

Ja neviem, čo to máš na jazyku, ale ak si bola u lekára a on Ti povedal, že afta, prečo chceš inú diagnózu od báb z modrého koníka?

autor
17. okt 2021

@h2 uz som to cakala,trvalo to dost dlho🤣🤣🤣🤣

veronice
17. okt 2021

Leuko co? 😁 Normalna afta, mavam na dasne aj na jazyku, vyzera presne takto 😉 odmalicka mi na to najlepsie pomaha propolisova tinktura. Stipe to ako 🐷 ale zabera a hoji rychlo 🙂

autor
18. okt 2021

@veronice no ked som pozrela na internete co to moze byt tak mi vyhodilo fotky o leukoplakiu a vyzera to presne tak isto:( a vlastne ono je to zacinajuca rakovina… preto som bola zhrozena😣 ale dufam ze mate pravdu a je to len afta😊

laurika999
18. okt 2021

Prečo samú seba strašíš "diagnózami" z internetu. A hneď myslíš na to najhoršie ?

kikavadi
18. okt 2021

Afta určite. Z lekárne kamistad alebo mundisal gél.

autor
18. okt 2021

@laurika999 neviem,stale to robim😕