Ahojte,neviete mi poradit co to moze byt na jazyku?mam to od stredy,dost to boli aj ked sa rozpravam tak to tam citim…podla lekara je to iba afta,ale podla mna afta vyzera inak…mate skusenost?dakujem
Tiež si myslím, že afta. Taká väčšia. Doplniť vitamíny B a C a potierať Alpou, aj keď to bude bolieť. Za pár dní to zmizne. Mne to pomáha.
Mne pomáha na afty propolis. Nakvapkat do vody a výplachnut ústa.
V tej oblasti môžeš mat ostrý zub jazyk sa porani a afta je ako infekcia.
je to afta. Pomaha mi propolis na vatičku namočiť a na par sekund proloziť. Štipe, ale pomaha. O par dni ti to ale tak či tak prejde aj bez liečby
Tiež si myslím, že je to afta. Namoč vatovú tyčinku do propolisovej tinktúry a tak potieraj. Alebo aj tinctura gingivalis je dobrá.
Dakujem baby,cize nevyzera to na leukoplakiu ze?
Vyskusam vsetko co ste pisali♥️
Ja neviem, čo to máš na jazyku, ale ak si bola u lekára a on Ti povedal, že afta, prečo chceš inú diagnózu od báb z modrého koníka?
@h2 uz som to cakala,trvalo to dost dlho🤣🤣🤣🤣
Leuko co? 😁 Normalna afta, mavam na dasne aj na jazyku, vyzera presne takto 😉 odmalicka mi na to najlepsie pomaha propolisova tinktura. Stipe to ako 🐷 ale zabera a hoji rychlo 🙂
@veronice no ked som pozrela na internete co to moze byt tak mi vyhodilo fotky o leukoplakiu a vyzera to presne tak isto:( a vlastne ono je to zacinajuca rakovina… preto som bola zhrozena😣 ale dufam ze mate pravdu a je to len afta😊
Prečo samú seba strašíš "diagnózami" z internetu. A hneď myslíš na to najhoršie ?
Afta určite. Z lekárne kamistad alebo mundisal gél.
@laurika999 neviem,stale to robim😕