Čo to má muž na ruke?

5. nov 2023

Ahojte baby, čo to môže mať muž na ruke? Môžem mu to s niečím natrieť? Zajtra sa objedná na kožné len kým dostane termín bojím sa že sa mu to rozšíri,dakujem🙂

pribinak
5. nov 2023

Herpes? Impetigo?

oriesocek
5. nov 2023

nerobil nieco vonku a nepoprhlil sa - mozno fytodermatitida...

autor
5. nov 2023

@oriesocek práveže z ničoho nič sa mu to objavilo najprv také malé pupinky a teraz také pľuzgiere,a veľmi ho to svrby a rozmýšľame že kde to mohol chytiť…

ivetz
5. nov 2023

Zlatý stafylokok? Nie je po chorobe alebo necíti sa "choro"?

viestta
5. nov 2023

Moze to byt herpes simplex. Nech si da konsku davku Bkomplexu, s tym nic nepokazi a zajtra staci ist za obvodakom, vie mu aj ten nieco predpisat.

majulino
5. nov 2023

Podobné mal manžel ako reakciu na paštrnák

autor
5. nov 2023

@viestta dakujem ti,hneď ráno pojde lekárke.

autor
5. nov 2023

@ivetz nie necíti sa, je unavený ale z prace to ako každý ale necíti že by naňho niečo liezlo

elizita
5. nov 2023

Podľa mňa herpes... Daj nám vedieť potom

autor
5. nov 2023

@elizita dam určite,ráno ide obvodnej,lebo pozerám že termín u nas na kožné by dostal az 16ho decembra tak do vtedy aspoň keby nejakú mastičku by mu dala obvodná

msnesquik
5. nov 2023

Herpes to podla mna neni, teraz som ho mala a vyzeral inak

roja01
5. nov 2023

Ja som za mladi mala taketo pluzgiere na rukach po odtrhnuti Bolševičníku.
Mensie pluzgieriky som mala z domaceho cvikloveho kvasu, ktory mal gelovitu konzistenciu. Bol dobry, ale mal byt ciry. Jednoznacne sa v nem rozmnozila nejaka ina, ako potrebna kvasinka.
Takze ak to nie je infekcia, tak mozno alergicka reakcia po dotytku, alebo z niektorej potraviny.

elizita
5. nov 2023

Možno vás pošle rovno na infektologiu

viestta
5. nov 2023

@msnesquik ja mavam herpes na nohe celkom casto. Vyzera podobne.

autor
5. nov 2023

@roja01 dakujem ti, dúfam že obvodná povie viac a pre istotu mu poviem nech vypýta výmenný lístok imunológovi ci nemá na niečo alergiu, ma 44 a čo sa týka jedla nič nové nejedol ale kto vie možno teraz sa mu objavila alergia…

autor
5. nov 2023

@viestta a s čoho ste to mali? A tiež ste boli u kožnej ci obvodná vám niečo predpísala?

viestta
5. nov 2023

Ja som hned vedela, ze je to herpes, ani neviem preco. Davam si konske davky Bkomplexu a mne zabera herpesin mast.

panonia
5. nov 2023

To vyzera ako impetigo, herpes býva velmi bolestivy.

marianarem
5. nov 2023

Ja som mala take tiez na nohe, ani som to nejako neriesila, lebo mi prislo, ze je to herpes. Preliecilo sa to same bez mojho zasahu, tak do 2 tyzdnov by som povedala.

elizita
5. nov 2023

@panonia pásový áno bolestivy, ale toto vyzerá na herpes simplex..