Čo to je za štípance?

andoras
6. mar 2019

Ahojte, mam takéto štípance, poradte od čoho to môže byť????

whatever1
6. mar 2019

@andoras Chcela som napisat aby si si oholila nohy a potom som sa pozrela na svoje...😂😂😂

jamimka
6. mar 2019

Blcha, plostica.

whatever1
6. mar 2019

@andoras Pre plosticu je typicke viac stipancov vedla seba, vacsinou 3. Skontroluj matrace, postelne pradlo atd... na nete je najdes vela info ako zistit ci ich mate.

loginexistuje
6. mar 2019

Blcha

andoras
autor
6. mar 2019

@whatever1 to je zimný doplnik ešte

kasokri
6. mar 2019

Ahoj. Mas to iba tam alebo aj na inych castiach tela? Ma take stipance aj niekto iny z rodiny?

andoras
autor
6. mar 2019

@kasokri zatial to mam iba ja no nohe

kasokri
6. mar 2019

@andoras iba na jednej? Mas doma deti dievcata? Ja ked som mala take stipance, zvacsa boli okolo kotnika aj inde ale tam som mala najviac. Bola to blcha. Nikto v rodine nebol postipany iba ja. Dievcata boli mensie, este nemali menzes, tak stipali iba mna. Mali sme ich od tulaveho kocura, kt. Sme si osvojili🙇

andoras
autor
6. mar 2019

@kasokri Ja som v rodine sama zena a sami chlapi. Ako ste sa ich zbavili????

kasokri
6. mar 2019

@andoras najprv si zisti, ci ide naozaj oblchu. Vyzlec sa do spodneho pradla, na postel daj iba bielu plachtu, lahni si na nu a sleduj, ci na teba nieco skoci. Musis byt v strehu! Ak ano, je to blcha. Postipana by si mala byt iba ty, lebo iba samicky stipu a to pohlavne zrele zeny. No, zbavila som sa ich dennodennym vysavanim za zaclonami, koberce rohy miestnosti takisto sprej na skodcov. Ale bola to teda makacka.

andoras
autor
6. mar 2019

@kasokri Dnes sme upratovali, prali, parnym čističom parili tak dufam že to pomôže.

djd
28. nov 2019

@andoras pomohlo? Aj my máme tento problém...

andoras
autor
28. nov 2019

@djd pomohlo od vtedy nic, ale je pravdepodone ze som to mala z prace .