Zdravim vás, prikladám foto čo môže byť toto na konci jazyka pri hrdle ? Snazim sa to požierať Herbadentom, včera som to začal pociťovať, akoby som mal niečo v hrdle.
Raz som niekde postrehla clanok "mandlové kamene " skus vygooglit, ci to nebude ono
Ak je to na jazyku tak je to povlak, normálne to kefkou alebo stierkou na jazyk odstráň. Bude ta pri tom napínat, keďže je to na koreni, ale pôjde to 😁
Aha ty nemyslíš to biele.. Chápem.. Skúsila by som vydezinfikovat hrdlo a ak by sa to zvacsovalo pripadne nemizlo tak by son skočila k Dr
Tak ako tamto co si zakrizkoval na prvej foto tam je povlak a normálne chuťové poháriky alebo nejaké papily na jazyku, tie sú úplne normálne, na tej druhej foto je asi skôr nejaká taka biela afta na sliznici nad jazykom.. Vydezinfikuj a
Bude to okej
A odstráň si ten povlak.. Pokojne aj tupou stranou noža keď nemáš skrabku na jazyk 😬😁
Véd áno vravím, to sú obyčajne papily a ma ich na jazyku každý
https://www.livedoctor.cz/Storage/Photos/634931...
Skontroluj si na Google ako vyzerá jazyk, tieto Papily tam patria
Ak ta boli tak je ta papila možno podráždená alebo co, ale nie je nijako červená ani opuchnuta ani nič, proste riešiš tu úplnú hlúposť, vydezinfikuj si hrdlo, odstráň povlak z jazyka a keď ta to bude dlho bolieť alebo sa to bude zväčšovať tak chod k doktorovi.. Véd vieš, aj rakovina jazyka existuje ale nebudem ta strašiť, isto to máš len nejako podráždene
hnis na mandle?