Čo sú to za štípance?

lilivv
24. aug 2024

Ahojte, pred dvomi dňami sa mi objavili štípance…… neviete čo sú zač? Nič som nikde nenašla

lilivv
autor
24. aug 2024
ukulela
24. aug 2024

@lilivv v rade za sebou stopu ploštice. Pohľadať fotky.

patus_2
25. aug 2024

@lilivv vyzerá to ako od blchy alebo ploštice posteľnej. Blcha by bol lepší prípad.

andrejka1974
25. aug 2024

To vyzerá na plostice treba popozerať posteľ a keď tak zavolať špeciálnu firmu ,ktorá vám to zlikviduje pozor plostice si vyberajú koho budú stúpať čiže druhého človeka poštípať vôbec nemusia

lilivv
autor
25. aug 2024

Nič sme nenašli.. ploštice by bolo vidno nie?

katarinaba
25. aug 2024

Plostice vidis az ked su premnozene. Skus si nastavit budik na noc, ked budete spat a rychlo zaznut a prehladat. Laka ich vydychovany vzduch spiacich ludi, su svetloplache a cez den sa ukryvaju v sparach postele, ale aj blizkych veci - skrynky, listy parkiet, zasuvky.
Existuje sluzba, ktora ma psiky na vyhladavanie plostic, len nesmies nic striekat, ziadnu chemiu - za prve aby psy mohli cuchat a za druhe sprejmi sa ich nezbavis, len ich zazenies do inych miest, kde sa budu ukryvat. Plostice proste patria do ruk profesionalom.
Neviem, aku mate postel. Ak je na nozickach, skus ju odtiahnut od steny a nabytku. Kup obojstrannu lepiacu pasku a omotaj spodky noziciek, plostica co prichadza k posteli sa na nu prilepi.
Skus pozriet ci nenajdes drobne cierne bodky - na dreve najlepsie - cize rosty, ale aj matrace - to by mohol byt ich trus.

petulka2021
25. aug 2024

To sú plostice , presne takto za sebou sú od nich štípance