Dobrý deň chcela by som sa spýtať či náhodou neviete čo by tieto červené flaky na krku mohli byť.Nesvrbia ani nepália,sú v okolí krku a už sa robia pomaly aj pri ušiach a na brade. Sú pod pazuchou a pár je ich je aj na bruchu.
Ďakujem za rady
@barnecka určite vyhľadať kožnú, prípadne alergologičku. Neviete o tom že by ste boli alergická na nejaký určitý druh potraviny?
alergia na potraviny? mykoza- vela sladkostí, sacharidov?,choroba - lieky niekedy naposledy? vela mlieka v strave?
@exotlucynka Neviem otom že by bol priateľ na niečo alergicky. Stravuje sa tak isto ako stále,mysleli sme si že to môže byť kožná pleseň ale niesom si istá
@barnecka ahoj, vyzerá to presne ako to, čo mal môj manžel. Je to druh kožnej plesne. Na radu kožnej Dr. tu z MK si kúpil Nizoral šampón. S tým umývať vlasy (môže to byť aj tam) + aj tieto fľaky (nechať chvíľu pôsobiť a umyť). Manžel sa s tým dlho trápil, bol u kožnej Dr., dala mu rôzne mastičky ale nič nezabralo. Až táto kúra Nizoral šampónom.
Kozna plesen
Ja to mám asi také tri fľaky medzi prsiami a je to akoby koža čo sa dá ľahko zoškrabať? Tiež neviem čo to je ale mne to nerobí ani problémy popravde ani neviem že to mám...