Čo ste užívali pri predčasnom ovariálnom zlyhaní ?

zu1985
19. jan 2020

Ahojte dievčatá,
rada by som sa s vami poradila.

Blbne mi cyklus - mám predčasne ovariálne zlyhanie.Mám len 34 rokov a beriem aktuálne Utrogestan a Lenzetto.Raz by som chcela aj dieťaťko.

Mali ste niekto podobný problém?Aké tabletky ste brali / beriete?viete,či sa dá niekde zohnať Klimonorm?Ten som brala predtým a cítila som sa celkom dobre.

Ďakujem vám za rady. 🙂

neluskas
20. jan 2020

@zu1985 ahoj, ja som si nepravidelny menstruacny cyklus poriesila prirodnymi produktami. po mesiaci uzivania sa mi cyklus upravil presne na 28 dnovy, menstruacia uz nie je bolestiva a ani neviem ako pride

zu1985
autor
26. jan 2020

@neluskas ahoj,ďakujem ti pekne za odpoveď.ale ty si cyklus ešte vtedy asi mala,len nepravidelne,že?lebo ja ho už vlastne cyklus v podstate nemám.a aké prírodné produkty ti zabrali?

fkata
26. jan 2020

@zu1985 na hormonálne výkyvy je fajn Vitex jahňací. Teda, ja ho mám rozhádzaný a o pár rokov menej, ale neviem ako ho máš Ty.
Čo viem, kým máš ms, dovtedy sa dá zachrániť.

zu1985
autor
28. feb 2020

@fkata ďakujem ti pekne za tip,aj som si ho pozerala,ale ja ho už menzes vlastne aktuálne nemám,tak preto rozmýšľam nad možnosťami.zatial užívam tie hormonálne lieky,ale chcem ísť prírodnou cestou.
Skúsim asi ten vitex prípadne gynex,ten aspoň zmierňuje príznaky klimakteria.