Čo ste užívali, aby vám narástli prsia

25. jún 2022

Ahojte chcem sa opýtať čo vám pomohlo aby vám narástli prsia ja mam 25 q vôbec prsia nemám ani len lambadu nemôžem nosiť vôbec nič nemám ako je to môžme prosím vás čo mám robiť ?co vám pomohlo ?okrem operácii 😑😑😑

maranta_leuconeura
25. jún 2022

Asi to uz podvedome tusis, ale ziadny zazrak, z ktoreho by ti narastli prsia, neexistuje. Bud sa s tym zmieris alebo naozaj pojdes pod 🔪

smajliica
25. jún 2022

Tehotenstvo 😂

adelka1900
25. jún 2022

Cvičenie, ale to je dlhá doba kým narastú. Ja som mala C, len potom som schudla 10 kíl a zrazu mi nič neostalo a čo aj ostalo tak bolo ovisnuté, ale po pol roku sú väčšie, plnšie a sú hore :D

sandra151
25. jún 2022

@smajliica nieje pravda 😁😁😁

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandra151
25. jún 2022

@zazvorka87 naozaj to pomáha?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. jún 2022

@zazvorka87 ale pomôže keď vôbec nič nemám som plocha jak lata 🤦‍♀️

nevenka
25. jún 2022

Och, keby sa dalo, podarovala by som Ti par cisiel...😅

hefo
25. jún 2022

Ak si zároveň štíhla, tak sa nad tým veľmi netráp. Zo mojej skúsenosti prevažná väčšina tých, čo boli za mladi atraktívne prsnaté, sú v strednom veku len tlsté (a tam sa veľké prsia nerátajú).

sono2
25. jún 2022

@hefo si zabodoval!

lavender273
25. jún 2022

Moja kamoska v 90 rokoch si ich potierala cibulou - zaruceny recept 🤣chudera smrdela a babsky recept jej nepomohol

sissy27
25. jún 2022

Nič iné ako operácia neexistuje. Niekomu sa mierne zväčšia užívaním hormonálnej antikoncepcie, alebo aj z tých predražených zázračných tabletiek - ale je to len nafúknutie prsnej žľazy o niečo málo a je to len dočasné kým to užívaš. A nie u každej to funguje.
Pre teba sú dve riešenia - buď sa zmieriť s tým ako to je (nie každý chlap má rád veľké prsia a nie každému na prsiach záleží všeobecne) alebo investovať do silikónov.

miadi
25. jún 2022

Prsia su dakych 80% tuk Takze Bud priberies alebo si tam das vopchat silicon. V teho a prvy rok kojenia som mala o 3 cisla vacsie ale aj celkovu vahu viac o par kg .

savanna
25. jún 2022

Bud rada, ze nemas velke prsia. Velke prsia su pekne tak do 25ky, vsimni si niekedy, ako to zenam potom nepekne visi aj napriek podprsenke a cim su starsie, tym viac. Mne sa pacia male prsia, ta postava vyzera tak ladnejsie a sumernejsie. Aj ja mam male prsia a som spokojna.

zuzkaa1991
26. jún 2022

Ja mam po 30tke a bohuzial tiez ma priroda neobdarovala a brutal mam problém si kupit podpiru A/90 (všetky su väčšinou 80 az 85 max.) Na silokony nechcem ist sestra bola brutal bolesti;)

patus_2
26. jún 2022

Jednoducho genetika nepustí. Zázračné tabletky nefungujú, HAK môže mať viac negatív ako pozitív, operácia je finančne náročná + bolesti k tomu. Vyber si podprsenku, ktorá urobí aspoň nejaký objem (aj keď do košíkov nič nedáš) a vyberaj oblečenie, ktoré zvýrazní iné partie, napr. výstrih na chrbte je oveľa viac elegantný ako výstrih v predu 😊

oli18
26. jún 2022

@lavender273 Erike Judinyovej pomohol😁

mk22
27. jún 2022

@savanna ona píše ze nemá žiadne prsia, je ako lata ani lambadu nemôže.. To je rozdiel žiadne a malé.
Tebe sa páčia malé a si spokojná.. Autorka je ako lata a ty píšeš bud rada😁

janka1011
27. jún 2022

@smajliica aj to len dočasne