Čo spôsobuje príšernú slabosť?

1. sep 2023

Máte niekto skúsenosti ? Dr. ma odbil , že to je depresia .
Depresiu necítim ale nedokážem už fungovať okolo detí, domácnosti …

majlo1234
1. sep 2023

Vyhorenie?

natalusiiik
1. sep 2023

Anemia?

stellarstar
1. sep 2023

Vyhorenie, nízka hladina železa, štítna, perimenopauza...

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

Tych moznosti je viac, samozrejme, moze to byt aj depresia, ale moze nieco chybat-napr. zelezo atd. Treba urobit aspon odbery.

oriesocek
1. sep 2023

A urobil ti aspoň krvné testy? Alebo len tak od dverí určil diagnózu? Môže to byť kadečo... ja mám problémy so štítnou, ale lepšie urobiť aspoň základný rozbor....

autor
1. sep 2023

@oriesocek odber mi neurobil ,povedal ,že odber stačí urobit raz za rok . Určil diagnozu ani neviem z čoho Aký maš problém so štítnou ak sa môzem opýtať? Tiež si slabá?

mamina7070
1. sep 2023

kolko mas rokov a kolko deti ? telo moze byt proste vycerpane treba doplnit vitaminy a mineraly

nikpa
1. sep 2023

Stačí urobiť raz za rok odber možno, ak nemáš problém ale v tvojom prípade sa niečo deje a ako inak chce zistiť čo, keď je skúpi aj na odber krvi 🙄 čo to ide z jeho vrecka?! Ja nepochopím. Najľahšie je hodiť to na psychický problém. Pratala by som sa od neho.

autor
1. sep 2023

@mamina7070 38 dve deti

mamina7070
1. sep 2023

a kedy ti robil odbery naposledy ? mala si preventivku ? skus magnezium B cko D cko a zelezo

oriesocek
1. sep 2023

Ja mám hypotyreozu- únava, vypadavanie vlasov, opuch nôh a očí... čo počúvam, ako reaguje lekár, tak by mal vrátiť diplom...

autor
1. sep 2023

@nikpa aj sa chcem odpratať ale iní obvoďáci neberú nových pacientov

autor
1. sep 2023

@mamina7070 zhruba pre rokom a pol na preventívke

fantaghiro21
1. sep 2023

Nedostatok B12-aspon ja som mala....

oriesocek
1. sep 2023

A teda ja mám veľmi nízku hod hodnotu aj vit D, B12, K... takže okrem stitnej riešim aj vitaminy D, B, horčík a najnovšie aj kolagén...

deti95060810
1. sep 2023

prečo nie depresia... pri poriadne depresii ani nevstaneš z postele...
dal ti aj lieky? ako spávaš - máš problém so zaspávaním, alebo sa často budíš v noci okolo 1 hod?
kúp si aspoň magnézium... a konské dávky si dávaj. pomôže.

oriesocek
1. sep 2023

a este velka slabost je pri nizkych hodnotách hemoglobínu - ale na vsetko vyssie spominane je obycajny rozbor krvi za par drobných....

nwnw
1. sep 2023

anemia, plucne chlamydie, stitna zlaza

nikdenikto
1. sep 2023

Tak, lekár pre teba urobil dosť málo ale skús aspoň doplniť spomínané vitamíny, to sa dá aj bez predpisu.