Mamky,
mam zrejme zapálenú pitnú žľazu pod pazuchu. Takú malú gumičku tam mam už dlhšie, ale teraz nejak narástla a boliiii. Čo s tým? K chirurgovi? Vyreže sa to?
Aké máte skúsenosti?
Inak hygienu dodržiavam až veľmi a neholim sa. Mam depiláciu už dlhé roky
Ďakujem
@abdn16 takze ti s tým vôbec nič nerobia? Ja kozmetiku používam len minimálne, som háklivá a hneď sa vysypem.
nie, ze na to nic sa nedava. aspon podla mojej dr. akurat chodim na pravidelne kontroly na radiologiu kvoli prsníkem, takze tam mi to vždy dokladne pozrie a vsetko ok.
@abdn16 au au. A nechceš si tu gulicku dať vyrezať?
Ahoj, mala som to už 2x prvý krát mi to zmizlo po týždni ale druhý krát to bolo obrovské nemohla som si dať ani ruku k telu ... Asi po týždni a pol som šla k doktorke a odišla som od nej s tým že ráno mám ísť na chirurgiu 🙄 ráno som sa zobudila a nebolo tam nič 🤔 nechápem asi som sa zľakla alebo neviem a zmizlo to 🤗 ... Samozrejme som nepouzivala deodorant ani sprchovací som si na to miesto nedávala ak som cítila že začína bolieť ...od vtedy nepoužívam škodlivé deodoranty a musím poklopat už vyše roka a pol sa mi to nestalo ☺️
@domisha13 hm, ja nepoužívam nič. Len v lete počas obrovských horúčav. Mam veľmi citlivú pokožku, z hocičoho sa vysypem a mam veľmi suchu kozu. Na umývanie používam detské mydlo. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mam to dosť veľké, taký väčší hrasok, boli má to. Chodím do posilky, teraz má to dosť obmedzuje
Chápem 🙂 ak to nezmizne tak čím skôr chirurgia radšej 🤔 držím palce nech sa to dá čím skôr dokopy ✊✊
Ahoj aj ja som to mala. O 2 dni preslo ale ja som mala krem z lekarne na to.
@mamulik10 tak to by bolo ideálne riešenie. Ja to mam už dosť veľké, za 5 dni to poriadne narástlo. Bojím sa chirurgie
@domisha13 bojím sa, je to dosť veľké
Tak zajtra chod jednoznačne k doktorke
@domisha13 idem
Ja som ju mala dost velku a bolela ako cert. Ale tu v Nemecku mi v lekarni poradila krem ktory je urceny na zapal tych zliaz. A pekne sa stiahla. Neskusala si si nijak stiahnut ten zapal? Hlavne sa neboj. Ja som sa tiez zlakla ze mam rakovinu. Ale ked je sa zvacsi uzlina a neboli vtedy je to zle. Ked boli je to zapalm drzim palecky
ahoj, mne sa sem tam stane ze sa mi zvacsi (raz za 3 roky) a straaasne to boli. Aj cela ruka z toho boli. Trva to cca 3-4 dni a potom to prejde. Bolo mi povedane, ze si na to nemam davat nic, pokial nemam aj nieco na kozi. Co nemavam. A nepouzivat pocas tej doby dezodorant. A celkovo nepouzivat dezodorant, ktory obsahuje hliník.
Ak tam mas tu malu gulicku uz dlhsie, tak by som s tym sla na ultrazvuk. nemusí to byt zrovna zapálená potna zlaza, aj ked to by bol ten najlepší prípad.