Čo si môžem dať na zapálené hrdlo počas dojčenia?

lucylucka
17. sep 2021

Co vsetko mozem na zapalene hrdlo pocas kojenia?Mam problem aj s prehltanim..zatial som nasadila len cibulu a cesnak😁 len ake lieky by som na to mohla aby to rychlejsie preslo?

simsalabim
17. sep 2021

@lucylucka skus Glimbax na kloktanie zabera super. Pisu sice po porade s lekarom, ale kedze sa to neuziva, iba to mas chvilu v ustach, s tym podla mna nie ej problem... pripdne sa naozaj opytaj.

selu11
17. sep 2021

Tak ja nedám dopustiť na kloktanie slanej vody. Veľmi rýchlo je po bolesti. Soľ používam buď morskú alebo obyčajnú kuchynskú.

vinetuu
17. sep 2021

@lucylucka kloktat morskou solou, propolisom, dat si homeopatika, mega veeeela vit C najlepsie praskovy aj zo sodou bikarbonou, D vit, kapucinka kvapky, dracia krv, a nic sladke, mliecne nejest ... Skore uzdravenie

lucylucka
autor
17. sep 2021

@simsalabim ten poznam nirkedy som na nieco pouzivala.Musim na neho pozriet.Dakujem za radu 😉

lucylucka
autor
17. sep 2021

@selu11 no mne sol este viac podrazdi .Vzdy ked som so solou robila bolo mi este horsie..tak jedine so solou nerobim
@vinetuu sladke a mliecne sim hned vylucila.Tu draciu krv kupim v lekarni?O nej som uz nieco pocula.Mam aj pastilky propolis ale stale vaham kedze kojim ci sa moze propolis pocas kojenia

lubmar
17. sep 2021

mne doktorka poradila kloktat vlaznym repikom, uzasne to stiahne zapal, vyskusaj

snehulak77
17. sep 2021

Mala som cisársky v celkovej anesteze, takže som bola zaintibovana. Po pôrode som brala silné ATB a na otázku, čo si môžem dat na hrdlo a dojčiť bola odpoveď, že hocičo. Len sa držať dávkovania a nejesť to ako cukríky. Inak, ak nechceš nič lieskové, tak čierny antikol mne poriadne prečistil dutiny.

vinetuu
17. sep 2021

@lucylucka
@lucylucka samozrejme ze moze. Propolis nie pastilky ale pravy v kvapkach ..aj do vody nakvapkat a vyplachovat. Som brala vzdy aj pocas kojenia. Najlepsie od vcelara zohnat. Skore uzdravenie. Aj repik caj na vyplach je dobry.