Zeny co si davate doma na ukludnenie? Rano sa mi pokazil notebook a nezalohovane data asi nenavratne v tahu. Synator prisiel domov z ihriska s roztrhanou vetrovkou a este sa im zadarilo aj rozbit dalsi hrncek kavovy. No vybuchla som jak sopka...😩
Keď ti na notas neodišiel disk, tak dáta nie sú stratené a aj z poškodeného sa dajú zachrániť.
No a ja v taky čas upratujem kúpeľňu. Popod nos si po nadávam ale aspoň mi neurve dekel.
Magnézium, medovkový čaj, čokoládu
pohar vina a horuca vana ... vsetko sa da vyriesit .. vetrovka zasit pohar kupit notebook ok to uz nezachranis ale aspon si sa poucila... ja som expert na zle dni ..ak sa daco nestane zle som az v strehu ci zijem
@viestta 😂 ze upratujem kupelnu, dobry ventil 😂
@lindusss2016 ma to obrovskú výhodu. Zavrieš dvere a zvyšok nech si robí čo chce. Upraces to bez potreby ďalších nástrojov, rýchlo skončíš a zvyšok času si užívaš ticho a ničnerobenie, ktoré sa nikto neopovazi prerušiť. Aspoň moji vedia, že vyrusit môžu iba ak by horelo.
ponadavam si v duchu, niekedy aj nahlas, ked nikto neni okolo mna, poviem si, ze ved nejde o zivot a snazim sa ist dalej :D
@viestta sa mi ale pacilo, ako si konkretizovala tu kupelnu 😂 len pozor, aby si vanu nezodrela 😂 srandujem 😉
@lindusss2016 ešte ma tak nikto nenas(rdil)
magnézium... o pol hodinu ani nebudeš vedieť že si bola nahnevaná
@nwnw magnezium (magnosolv) ti znizi tlak. A aj nam sa to stalo...zalohy sme ale mali na cloude. Pokazila sa nam umyvacka, nadobro...aspon mame cas vybrat lepsiu.
Roztrhal bundu...ved je to dieta. Pokazilo sa PC - aspon zacnem inak zalohovat, zlepsis a zdokonalis sa...vzdy je priestor na zlepsenie. A hrncek?
Su to len veci, tie sa nahradit daju, no smutne zronene srdiecko ci smutna dusicka nie...za blbu bundu? Ci hrncek co vies kupit za 3€. My s manzelom sa vzdy spytame...stoji to za ten hnev a zranene srdce?
100 gramova cokolada vsetko vyriesi 😉
@nwnw GS Anxiolan 😃
@nwnw fľašu vodky
nič. v duchu si zahreším, poviem si, že ak nejde o život, nejde o nič a ideme ďalej...