Čo si dávate na ukľudnenie?

nwnw
23. nov 2022

Zeny co si davate doma na ukludnenie? Rano sa mi pokazil notebook a nezalohovane data asi nenavratne v tahu. Synator prisiel domov z ihriska s roztrhanou vetrovkou a este sa im zadarilo aj rozbit dalsi hrncek kavovy. No vybuchla som jak sopka...😩

panelacikova
23. nov 2022

nič. v duchu si zahreším, poviem si, že ak nejde o život, nejde o nič a ideme ďalej...

viestta
23. nov 2022

Keď ti na notas neodišiel disk, tak dáta nie sú stratené a aj z poškodeného sa dajú zachrániť.
No a ja v taky čas upratujem kúpeľňu. Popod nos si po nadávam ale aspoň mi neurve dekel.

thereisabear
23. nov 2022

Magnézium, medovkový čaj, čokoládu

nwnw
autor
23. nov 2022

@viestta no obavam sa ze aj disk. Dobry napad s tou kupelkou 👍. Najviac ma hneva ze teraz namiesto toho co som.chcela kupit musim kupit komp a bundu 😩.

syslik81
23. nov 2022

pohar vina a horuca vana ... vsetko sa da vyriesit .. vetrovka zasit pohar kupit notebook ok to uz nezachranis ale aspon si sa poucila... ja som expert na zle dni ..ak sa daco nestane zle som az v strehu ci zijem

syslik81
23. nov 2022

@nwnw mu kup bundu v sekaci alebo ju zasi .. a na just by som mu dala kriklave nite aby si vazil veci a ze niesu zadarmo

marca12
23. nov 2022

@viestta presne toto robim aj ja. Ked som nastvana,drhnem kupelnu a pomaha to 🤣

nwnw
autor
23. nov 2022

@syslik81 haha ja som tiez tak dve zelezne gule. Jednu stratim a druhu pokazim.
Zasit asi zasijem, len do skolky uz vhodna nebude 😄.

lindusss2016
23. nov 2022

@viestta 😂 ze upratujem kupelnu, dobry ventil 😂

viestta
23. nov 2022

@lindusss2016 ma to obrovskú výhodu. Zavrieš dvere a zvyšok nech si robí čo chce. Upraces to bez potreby ďalších nástrojov, rýchlo skončíš a zvyšok času si užívaš ticho a ničnerobenie, ktoré sa nikto neopovazi prerušiť. Aspoň moji vedia, že vyrusit môžu iba ak by horelo.

syslik81
23. nov 2022

@nwnw v skole pride da ju dole a oblecie ked ide domov.. neriesila by som neake zasitie .. nevazi si nema ..

sanssa
23. nov 2022

ponadavam si v duchu, niekedy aj nahlas, ked nikto neni okolo mna, poviem si, ze ved nejde o zivot a snazim sa ist dalej :D

lindusss2016
23. nov 2022

@viestta sa mi ale pacilo, ako si konkretizovala tu kupelnu 😂 len pozor, aby si vanu nezodrela 😂 srandujem 😉

viestta
23. nov 2022

@lindusss2016 ešte ma tak nikto nenas(rdil)

deti95060810
23. nov 2022

magnézium... o pol hodinu ani nebudeš vedieť že si bola nahnevaná

aliaray1
23. nov 2022

@nwnw magnezium (magnosolv) ti znizi tlak. A aj nam sa to stalo...zalohy sme ale mali na cloude. Pokazila sa nam umyvacka, nadobro...aspon mame cas vybrat lepsiu.

Roztrhal bundu...ved je to dieta. Pokazilo sa PC - aspon zacnem inak zalohovat, zlepsis a zdokonalis sa...vzdy je priestor na zlepsenie. A hrncek?
Su to len veci, tie sa nahradit daju, no smutne zronene srdiecko ci smutna dusicka nie...za blbu bundu? Ci hrncek co vies kupit za 3€. My s manzelom sa vzdy spytame...stoji to za ten hnev a zranene srdce?

zuzubb007
23. nov 2022

100 gramova cokolada vsetko vyriesi 😉

babulkomale
23. nov 2022

@nwnw GS Anxiolan 😃

daniela2202
24. nov 2022

@nwnw fľašu vodky