Čo sa to so mnou deje?

jaro1234444
23. aug 2022

Prosím Vás mám také problémy, že posledné dni, týždne ma chytili také stavy, že mi až išla hlava vybuchnúť ako keby. Bolo to dosť nepríjemné. Len tak ma napadali aj napádajú z ničoho nič také myšlienky že môžem niekomu ublížiť, alebo niečo spraviť. Predstavím si to a tak. Ale pri tom vôbec nechcem. Neviem to ovplyvniť. Každý deň sa cítim inak. Niekedy mánia, niekedy hento alebo smutok. Mam predpísané antidepresiva seroxat ale bral som ich tak všeliak, že raz hej raz nie. Bral som to na ľahkú váhu. Vyhýbam sa ľuďom, nemám náladu vôbec alebo aj obavy čo poviem alebo či je moje správanie správne. Takisto veľa krát mám totálnu apatiu! Že sa mi nechce pohnúť ani prstom. Je to strašne keď sa cítite každý deň inak. Samozrejme so spánkom je to tiež všeliak. Raz spím vkuse, raz vôbec. Som cely taky neistý ako keby som to nebol ani ja. Mám aj veľké obavy čo mi môže byť a ako to dopadne, aké choroby to môžu byť. Volal som zo zufalosti aj psychiatricke na rýchlo a snažil sa jej čo najzrozumitelsie povedať veci ktoré ma napadli. Samozrejme aj veľa premýšľam am behaju mi myšlienky stále v hlave aj keď nechcem alebo si hovorím sám pre seba niečo v hlave. Mam pocit že neviem ani aký stav je normálny a aký. Nie. Som veľmi zúfalý. Dá sa pomôcť a žiť normalne ako keby som to bol zas ja? Ďakujem pekne vopredhlavNevosNeviem ani kedy je to v poriadku a kedy nie. Som strašne zúfalý

queen_mary
23. aug 2022

@jaro1234444 zavolaj si sanitku a bez na liecenie na nejaku psychosomaticku klinikum v Pezinku je napriklad. Nic ine Ti uz moc nepomoze, ak si skusil aj psychiatricku a sam si riadne predpisane lieky nebral.

sono2
23. aug 2022

@jaro1234444 jasne.
Treba ti poriadne lieky predpísať a poriadne jest

caroline_
23. aug 2022

@jaro1234444 psychoterapia,tie myslienky mozu byt ocd

berta555
23. aug 2022

@queen_mary Zavolaj si sanitku?? A čo im akože povie? Bral som liečbu na lahku váhu a lieky som nebral a teraz mi z toho drbe ešte viac, ako pred liečbou, tak ked niekto s infarktom potrebuje rychlu pomoc, tak nech počká a ja chcem sanitku? To nemyslíš vážne.

queen_mary
23. aug 2022

@berta555 mozno aj jemu pojde o zivot, ak si nepomoze. Moze zavolat aj policajtov, povedat, ze sa chce zabit, a zoberu ho rovno do ustavu.