Čo sa stane, keď si pichne inzulín človek, ktorý nemá cukrovku?

20. sep 2020

Čo sa stane ak si pichne inzulín človek, ktorý absolútne nemá cukrovku?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
horalka1986
20. sep 2020

Moze si privodit hypoglykemiu, nasledne upadnut do komy a ak mu nikto nepomoze,tak aj zomriet.

budemmamca
20. sep 2020

To sa niekomu stalo?

lenja123
20. sep 2020

Závisí od dávky. Ak len niekoľko málo inzulínových jednotiek, tak si s tým organizmus zdravého človeka poradí sám, prípadne by mal niečo sladké zjesť. Ak si však pichne naozaj veľa, samozrejme môže aj umrieť, ak nepodstúpi rýchlu liečbu.

autor
20. sep 2020

@lenja123 Veľa je napr. plné pero?

autor
20. sep 2020

@budemmamca Nie, nestalo

horalka1986
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
horalka1986
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. sep 2020

Ďakujem vám.

yasmeena
20. sep 2020

dufam,ze tak nechces spachat samovrazdu...

tripetta
20. sep 2020

Alebo niekoho otráviť. 😉

ceklis
20. sep 2020

@yasmeena mne to tiež tak príde :(

casavina
20. sep 2020

Bože to čo za otázka a ešte anonymná?? Toto nie je ok

meluela
20. sep 2020

Ahoj, mozes skoncit aj v kome alebo s trvalym zdravotnym poskodenim a zvysok zivota trpiet. To, co sa ti teraz deje v hlave budes o den-dva citit uplne inak. Nedaj sa oklamat samovrazednymi myslienkami. Zda sa, ze hovoria tvojim vlastnym hlasom, ale je to pasca. Daj tomu cas. Pockaj a uvidis, ci budes mat rovnake pocity aj o tyzden. Cokolvek si teraz o sebe myslis, si skvely clovek a vela ludom na tebe zalezi a pre vela ludi si dolezity/dolezita, aj ked ti tok tak mozno nepripada. A volaj: 0800 800 566 http://linkanezabudka.sk/ alebo pis: ipcko.sk

horalka1986
20. sep 2020

@yasmeena
@tripetta boze, baby, to snad nie.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
casavina
20. sep 2020

Podobné otázky a myslím že autor ten istý
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/inzulin/

dominikak4
20. sep 2020

@yasmeena tiež ma to napadlo, buď to, alebo či nechce ublížiť niekomu inému....

loginexistuje
20. sep 2020

@casavina to dufam ze nie ved ta pani je myslim opatrovatelka v DSS

horalka1986
20. sep 2020

@casavina kokos, tam mi to prislo divne a teraz som si to ani neuvedomila. 😲

casavina
20. sep 2020

Nechcem byť udavac ani s nikým zle vychádzať...nikdy som hádky nevyhľadávala...ale toto je fakt navlas podobné..

tripetta
20. sep 2020

Ak naozaj pracuje v domove soc. služieb, je trochu podozrivé, že sa pýta niečo také. Toto by predsa došlo aj blbcovi, že inzulín zdravému človeku môže uškodiť, až spôsobiť smrť. Sériová vrahyňa a zdravotná sestra Beverly Allitt vraždila svoje detské obete inzulínom. Trvalo však dlhú dobu, kým sa jej na to prišlo. Dokonalý zločin sa v dnešnej dobe takmer nedá ani zrealizovať, skôr či neskôr sa to prevalí.
Ak sa autorka otázky chystá vykonať niečo nekalé voči niekomu inému, je priam komické, že sa na tak jednoduchú otázku pýta ostatných, keď si to poľahky môže zistiť na googli. Povedzme, žeby sa toto pýtal potencionálny vrah, alebo dajmetomu samovrah. Musel by byť sakra blbý 😅 Žiadny inteligentný Zodiac to teda nebude.😀
Netvárme sa, že sa takéto bizarné veci nedejú. Po svete aj okolo nás behajú rôzne indivíduá. Mám čoraz viac pocit, že na MK je viac všelijakých (prinajmenšom) čudákov, než normálnych ľudí.
Z omylu nás ale môže vyviesť autorka, ktorá zatiaľ mlčí. Čo sa jej asi honí hlavou...

casavina
20. sep 2020

@tripetta ja neviem ale ak by aj pracovala v DSS veď to by mala vedieť ako sestra (opatrovateľka), či?

tripetta
20. sep 2020

@casavina To áno. Ja som pracovala ako opatrovateľka, nie síce v dss, ale mala som na strarosti starších ľudí, aj ležiakov. Nevykonávala som však úkony zdravotnej sestry a nemusela som mať na túto prácu zdravotnú školu a znalosti o medikamentoch, keďže som svojich klientov iba kúpala, umývala, alebo som im upratovala, či varila.
To čo som písala vyššie, sú len moje dohady, možno je to ozaj iba neškodná otázka. Ale aj tak... je to dosť zvláštne.

casavina
20. sep 2020

@tripetta aha to som nevedela...som myslela že v takom zariadení sú všetko študované sestry 🙂 (zas som o niečo múdrejšia) ale aj tak z hociktorej strany pozriem na otázku je fakt čudná...

autor
20. sep 2020

😅 Tu sa človek naozaj nemôže už nič spýtať? Neškodná otázka a čo spraví🙂 Uisťujem, že nie som vrahyna. A že mamičky tu nie sú paranoidné

tripetta
20. sep 2020

@casavina Tak v zariadení asi zdr. sestry byť musia, alebo dochádzajú, to už neviem. Za jedným pánom, čo som mu chodila upratovať, dochádzala domov aj sestrička a dávala mu infúzie.

andreatytler
20. sep 2020

Preco sa na to pytas?

tripetta
20. sep 2020

No, to my nevieme, kto si. Za klávesnicou môže byť ktokoľvek. Na googli sa nič o inzulíne nepíše? Otázka je sama o sebe neškodná. A keďže ti supľujeme google, sme zvedavé, prečo sa na také čosi pýtaš. Alebo len z nudy?

autor
20. sep 2020

Lebo vy ste tu lepšie ako google🙂 Dík