Čo sa môže stať, keď beriem antipsychotiká a budem piť alkohol? Budeme oslavovať priateľové narodeniny...
Ja zase ti vravim, daj si. Nic sa ti nestane. Poriadne oslav kamosove narodeniny. Samozrejme, nezabudni si zobrat pravidelnu davku. Tu nesmies vynechat.
@lubkavargova1 To je myslené ironicky, nie?
Nie.
Alkohol ti môže zhoršiť psychické problémy takze adi by som to kvoli jednej oslave neriskovala
Takym ludom ako ty, komu je oslava narodenin kamosa prednejsia, by som sama naliala a este by musel predomnou aj vypit do dna...a nasledne nech si zdravotnu starostlivost uz cvaka zo svojho a nie z mojich dani.
@lubkavargova1 Ale ja som preto zvedavá, že čo to so mnou spraví, lebo neviem, že či budem piť, alebo nie. Preto chcem, že aké účinky to môže mať, že čo sa môže stať... Inak by tu nebola táto téma...
Alkohol nieje pre slabé povahy
Dobre, toľko som chcela vedieť. Takže to môže mať zle následky, tak nebudem piť. Majte sa dobre👋 Netreba človeka hneď urážať, keď sa len pýta otázku... 🤦🏽♀️
Nezvykla som piť, iba príležitostne trošku. Opitá som ešte nebola nikdy, ale už beriem lieky, tak to nebude asi ani trošku.
Antipsychotika by si kombinovat s alkoholom nemala. Jeden pohar vina je zvladnutelny, ale tu je dolezite si dat aj otazku, ci to pri jednom ostane. Ak nie, mozu sa objavit zavazne az nebezpecne kontraindikacie.
Mas stanovenu liecbu, tak ju radsej dodrzuj a alkoholu sa vyhni. Ak si chces naozaj nieco dat, daj si radsej nealko pivo alebo vino. Aj take sa dnes uz vyrabaju.
@lubkavargova1 tvoj komentar je dost agresivny.
@solange7 ano viem, ale to nememi nic na fakte, ze autorka by nemala ani len uvazovat nad takouto otazkou, nech sa lieci, ale bez mojich dani a nech si to cvaka zo svojho.
@lubkavargova1 aj všetci fajčiari sa liečia z tvojich daní, to je život
A aj ľudia s otrasným jedálničkom, ti bez pohybu a pod.
Preco je kazdy tak haklivy na "svoje dane"? Neplatim nahodou kazdy mesiac necelych 80€ na zdravotku? Ked zdravotna starostlivost ide z dani, tak na keru rit platim tolke peniaze tolko rokov za zdravotne poistenie?! Nieze uz zubar ani okuliare do toho nespadaju, uz ani poondiatu tabletku clovek nemoze, aby sa niekto nahodou neposral zo svojich dani.
Autorka: nemala by si. Je mala sanca ze to zle zareaguje, ale kto potrebuje spomalenie dychania, tepu, alebo nebodaj zachvat. Pre vlastne dobro radsej nie.
@lubkavargova1 z tvojich, a nasich dani sa lieci vela ludi. A tak isto sa z nich plati vela veci o ktorych de facto nerozhodujeme. Takze to by ma trapilo najmenej.
A okrem toho, ze si kazdy na svoje lieky nejaku ciastku doplacame, moze ta upokojit aj fakt, ze ciastku na jej liecbu zaplatila z dani jej rodina.
@lubkavargova1 mozno autorka plati vacsie dane a odvody ako ty, tak neboj, mozno si to preplati aj ona "sama"🙈🙈 a tebe prajem pevne zdravie, aby si sa tiez raz nemusela liecit z cudzich dani🙈🙈
Nemusí sa stať nič. Ja si sem tam dám víno, občas tvrdý alkohol. Samozrejme s mierou. Lepšie sa mi spí, len občas je na druhý deň silnejšia úzkosť.
Bože vydržíš bez alkoholu. Stojí ti to zato?
@sszuzu8 nie
Ked si das pohar-dva vina, nic sa ti nestane. Akurat sa ti moze na druhy den docasne pohorsit. Vysoke mnozstvo alkoholu by mohlo sposobit problemy.
Brala som
Antidepresíva. A normálne som si s kamoskou každý víkend dala aj vínko v miere. Nič sa ti nestane. Keď si dáš pohár vina aj dva.
akékoľviek lieky a alkohol sú zlá kombinácia
Xo presne užívate?
@liliana_li antidepresiva a víno nieje dobrý nápad
. Teda závisí aly druh antidepresiv.. Hlavne nie tie ssri....
Absolútne neodporúčam. Môže dôjsť k zhoršeniu psychického problému 😶
Žiadny alkohol !